News
13SEP
З кого сформувати свою фентезі-команду перед 7-м туром УПЛ

Якщо ви ще не почали грати в Real Manager, то зараз саме час це зробити!

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Зразу обмовимося, що повинні набрати 16 гравців в команду при бюджеті в 120 млн євро — тому збірної з Шахтаря і Динамо не вийде.

Воротарі:

Євген Паст (Десна, 7,1 млн євро)

На старті сезону чернігівці радують своїх шанувальників надійною грою в обороні — всього два пропущених м'ячі за сім турів. Їхній основний воротар Євген Паст — один із найсильніших на своїй позиції в Лізі.

Богдан Сарнавський (Львів, 5,1)

Дублером Паста у нас буде Богдан Сарнавський із ФК Львів. Поки що «городяни» пропускали дуже багато, але у них є шанс поліпшити фінансове становище в матчі проти новачка еліти Колоса. Є сенс поставити Богдана в основу на цей тур, адже у Паста буде зустріч із Динамо.

Захисники:

Віталій Миколенко (Динамо, 8)

Кияни не найкраще стартували в чемпіонаті, проте ситуація повинна вирівнятися, а сам Миколенко перебуває в хорошій формі. Можна не сумніватися, що скоро Віталій порадує нас не тільки «сухими» матчами, а й асистами.

Віталій Гавриш (Колос, 7,8)

Капітан ковалівців не тільки надійний біля своїх воріт, але і небезпечний поблизу чужих: на його рахунку вже два голи.

Денис Фаворов (Десна, 7,7)

Ми вже писали про наднадійну оборону чернігівців, однак Фаворов хороший і в атаці. Як і Віталій Гавриш, Денис забив вже два голи в цій кампанії.

Валерій Лучкевич (Олександрія, 7,5)

Вихованець Дніпра здатний грати не тільки в обороні, а й в півзахисті, де його шанси на результативні дії будуть вище. Уродженець Запоріжжя точно не буде зайвим у нашій команді.

Микита Бурда (Динамо, 7)

Основний захисник Динамо. Не варто чекати багато голів або асистів від Микити, однак він здатний приносити очки за рахунок «клін-шитів», коли кияни наберуть форму.

Джоель Абу Ханна (Зоря, 4,1)

Ви бачили, який гол цей хлопець забив у ворота Динамо? 4,1 млн євро за захисника Зорі — просто подарунок від фентезі в Real Manager!

Півзахисники:

Марлос (Шахтар, 15,1)

Один із найрезультативніших гравців чемпіонату України. Статистика Марлоса говорить, аби ми брали його в свою команду. 4 голи, 2 асисти — і це тільки початок.

Ігор Пердута (Ворскла, 7,7)

Досвідчений Ігор Пердута — один із найкращих гравців Ворскли в цьому сезоні. Часом свою зайву грубість Ігор сповна компенсує грою в атаці. Він цілком здатний поповнити свій результативний багаж уже в найближчих турах.

Альваро (Львів, 6)

Завершить нашу трійку основних хавбеків іще один бразилець, Альваро з ПФК Львів. Шість мільйонів — скромна ціна за одного з найгрізніших атакерів «городян».

Орест Кузик (Десна, 5,6)

Не так давно португальська преса писала про інтерес до цього хлопця з боку Порту і Бенфіки, але Орест не зміг заграти в Греції. Десна — відмінний спосіб довести, що то була просто випадковість.

Денис Костишин (Колос, 4,5)

Син головного тренера Колоса Руслана Костишина буде у нас в ролі джокера, здатного в будь-який момент вийти на заміну і принести очки команді.

Нападники:

Жуніор Мораес (Шахтар, 15,1)

Найкращий бомбардир УПЛ минулого сезону, лідер бомбардирських перегонів у сезоні нинішньому, який набрав вже вісім очок за системою «гол + пас». 15,1 млн євро — абсолютно адекватна ціна за такого гравця.

Владислав Супряга (Дніпро-1, 5,5)

Хоч він і травмований, ми віримо, що скоро у нього знову почнеться світла смуга. Тим більше, що ціна у молодого форварда більш, ніж приємна — всього 5,5 млн євро.

Пернамбуко (ФК Львів, 5,5)

І завершує нашу команду бразилець Пернамбуко, який цілком може замінити Бруно Дуарте в якості головного бомбардира ФК Львів. Якщо він не стане зменшувати обертів, то цілком може забити солідні для УПЛ 8-10 м'ячів.

Наведений вище варіант — лише один із неймовірно великої безлічі комбінацій. Ви можете скористатися порадою або ж зібрати свій власний склад — експериментуйте, підбирайте складу, проводьте заміни перед турами і не бійтеся ризикувати. Удачі вам в Real Manager!

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua