News
25OCT
Офіційна фентезі-ліга УПЛ: нові змагання - нові призи

Після мирного тижня для українських клубів в єврокубках на наші стадіони повертається не тільки УПЛ, але й офіційна фентезі-ліга чемпіонату України. Цього разу ще й з призами.

Як ви знаєте, всього кілька тижнів тому один з користувачів Real Manager Роман Тоценко виграв SonyPlayStation 4 + FIFA20 завдяки своїм успіхам у фентезі-лізі УПЛ. Тепер і у вас є можливість повторити його успіхта стати власником подарункового набору від New Balance, а також отримати можливість особисто поспілкуватись із гравцями київського Динамо.

Для цього необхідно зареєструватись у додатку Real Manager, де ви знайдете фентезі-лігу УПЛ, зібрати свою команду та стати найкращим менеджером за підсумками міні-турніру по 12 і 13 турах УПЛ. Тож якщо у вас досі немає команди, не гайте часу, а реєструйтесь прямо зараз за посиланням.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Минулого тижня ми розповідали про додаткові функції та нові можливості для користувачів Real Manager. Тому тепер саме час нагадати безпосередньо про гравців, вибіряких з високою ймовірністю дозволить набрати вашій команді серйозні очки.

Капітан очевидність

Правильний вибір капітана може принести вашій команді дуже серйозну перевагу над суперниками, адже очки гравця із пов’язкою подвоюються. Рекомендуємо вам обрати капітана для своєї команди серед трьох кандидатів:

Жуніор Мораес (Шахтар, 15,1 мільйона)

Шахтар хоч і витратив багато сил у матчі Ліги чемпіонів, але має без особливих проблем вигравати наступну гру в чемпіонаті. В гості до гірників приїжджає ще більш виснажена і знекровлена Олександрія, яка грала в Лізі Європи на два дні пізніше та ще й на виїзді. Повторення “подвигу“ Колоса і 6:0 на “Металісті” очікувати не варто, але впевнена перемога Шахтаря - найбільш вірогідний результат.

А від кого очікувати голів у таких матчах, якщо не відголовного і безальтернативного нападника помаранчево-чорних?

Владлен Юрченко (Зоря, 11,6 мільйона)

Зоря Віктора Скрипника - дуже цікава команда, більше якої забивають лише Шахтар і Динамо. Її наступний суперник після Дня незалежності заробив тільки одне очко і пропустив 15 голів у 6 матчах. Криза Ворскли тільки прогресує, і поки незрозуміло, за рахунок чого полтавська команда може зачепитись за прийнятний результат.

В принципі ви можете обирати будь-кого з атакувальної ланки Зорі, проте на користь Юрченка говорять одразу кілька факторів. По-перше, Владлен є майже недоторканим гравцем основи, на відміну від Лєднєва чи Русина, які іноді стають жертвами ротації. По-друге, тренер довіряє Юрченку право бити пенальті. Ну, і по-третє, гравець зараз перебуває у чудовій формі і може самотужки вирішити долю матчу.

Денис Фаворов (Десна, 7,7 мільйона)

Захисник? Капітан? What?

Якщо у вас виникають такі питання, значить ви не слідкуєте за матчами Десни і Львова в цьому сезоні. Перші - найзакритіша і найнадійніша команда УПЛ, а другі - забили лише у двох з останніх 9 матчів. Додамо сюди атакувальні навички Дениса Фаворова і отримаємо ідеального претендента на хороші очки.

Must have

У нашій лізі вистачає надійних варіантів, які коштують доволі небагато, але можуть стабільно приносити балидля своєї команди.  

Віталій Миколенко (Динамо, 8,2 мільйона)

Перш за все, мова про Віталія Миколенка. Привабливий цінник, надійна гра Динамо в обороні, постійні підключення в атаку - і от захисника Динамо мають у своїй команді вже половина користувачів Real Manager. Якщо ви не входите до цього числа, то покваптесь, поки його ціна не виросла ще більше.

Додо (Шахтар, 8,5 мільйона)

Бразилець піймав хвилю і забив у двох матчах поспіль. Після такого Луїш Каштру просто не має права залишити його в запасі на наступний матч. Тож якщо у вас є вільний слот для бюджетного гравця Шахтаря, хапайте Додо і користуйтесь тим, що  інші 99% менеджерів не помічають прогрес бразильця.

Владислав Супряга (Дніпро 5,7 мільйона)

Супряга, як і Миколенко, вже входить до числа найпопулярніших гравців Real Manager, але саме зараз може наступити його зірковий час. Молодий форвард вжестав основним у Дніпрі, а  попереду у його команди доволі приємний календар (аж до кінця лютого).

Звичайно, він не стане забивати на рівні Мораеса чи Тайсона, але свої 5,7 мільйона чемпіон світу обов’язково відпрацює.

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua