Новини
20ВЕР
З кого сформувати свою фентезі-команду перед 8-м туром УПЛ

Якщо ви ще не почали грати в Real Manager, то зараз саме час це зробити!

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Восьмий тур Favbet Ліги стартує вже сьогодні, тож саме час зібрати свій склад в рамках офіційної фентезі-ліги УПЛ. Тут ви знайдете кілька цікавих порад щодо того, хто має бути у вашій команді обов’язково, а на кого можна зробити ризиковану ставку.

Очевидні варіанти

Жуніор Мораес (Шахтар, 15,1 млн)

Розпочинати тур без жодного гравця атаки Шахтаря — справжній злочин, адже «гірники» забили вдвічі більше за будь-яку іншу команду УПЛ. Зараз Жуніор Мораес є найдорожчим гравцем у Real Manager і повністю відпрацьовує вкладені у нього інвестиції — 5 голів у останніх 3 матчах. У якості альтернативи можна розглядати Тайсона і Марлоса, проте наконечник атак Шахтаря виглядає більш привабливим варіантом.

Владислав Кочергін (Зоря, 7,5 млн)

Зоря не відмовилась від своєї атакувальної гри навіть у поєдинку із Шахтарем, тому очікувати цього у матчі з Маріуполем було б дуже дивно. Серед усіх гравців атаки варто звернути увагу на Владислава Кочергіна, який перебуває у прекрасній формі, а його цінник є дуже скромним у порівнянні з Русиним, Громовом чи Лєднєвим.

Шина (Львів, 6,1 млн)

Безгольова серія Львова складає вже два матчі. Домашня гра з головним аутсайдером ліги Олімпіком — найкращий момент для того, щоб її перервати. За співвідношенням ціна/якість найкращим вибором у атаці львів’ян є саме Шина.

Євген Смирний  (Колос, 5,4 млн)

Олександрія провела дуже важкий матч в Німеччині посеред тижня, тому на гру з Колосом Володимир Шаран може виставити неоптимальний склад. Це чудовий шанс для команди з Ковалівки набрати важливі 3 очки. І якщо Володимир Лисенко за 12,5 млн і Євген Морозко за 9,5 млн — це трохи ризиковані варіанти, то Євген Смирний обов’язково відпрацює свої 5,4 млн.

Віталій Миколенко (Динамо, 8 млн)

 У Динамо теж був непростий матч посеред тижня, але кияни, на відміну від Олександрії, грали вдома і здобули дуже важливу перемогу. До того ж, біло-сині вперше за півтора місяці не пропустили. Якщо з атакою у команди досі не все в порядку, то оборона все ж потроху намацує надійність і стабільність. Саме це і може стати головним козирем Динамо у найближчих матчах. Чому саме Миколенко? У нього найбільший атакуючий потенціал серед захисників киян, тому він може збирати очки не тільки за сухі матчі, але і за умовні асисти.

Ризиковані варіанти

Владислав Калітвінцев (Десна, 7,7 млн)

Калітвінцев став головним героєм гри проти Динамо, тому якщо хтось і скористається втомою гравців Шахтаря чи ротацією від Луїша Каштру, то саме він. До того ж і цінник на Владислава зовсім не кусається.

Денис Попов (Динамо, 6) і Георгій Цітаішвилі (Динамо, 6,5)

Нарешті герої молодіжного чемпіонату світу отримають перший шанс проявити себе на дорослому рівні. Цітаішвілі вперше потрапив до заявки на матч Динамо вже в четвер, а після гри з Мальме Олексій Михайличенко натякнув, що у Полтаві може зіграти і Денис Попов. Якщо ви шукаєте бюджетні варіанти у складі Динамо і готові ризикувати, то одного з цих хлопців треба брати в команду обов’язково.

Роман Підківка (Карпати, 6 млн)

Оборона Карпат є дуже непередбачуваною, проте в цьому сезоні більше одного гола «левам» забили тільки Динамо і Шахтар. Зважаючи на певний спад СК Дніпро-1, можна спробувати знайти у сьогоднішньому матчі клін-шит для Романа Підківки.

Йоель Абу Ханна (Зоря, 4,1 млн)

Цей новачок Зорі вже зарекомендував себе з найкращої сторони. Ймовірно, команда Віктора Скрипника все ж пропустить від Маріуполя, проте відпрацювати смішні 4,1 мільйона Абу Ханна може з великим запасом.

 

Бонус. Гра проти поля

У фентезі є таке поняття як «гра проти поля». Це спроба знайти гравців, які наберуть досить багато очок, проте є не дуже популярними серед менеджерів. Головна ціль — залишитися у великому виграші, у порівнянні з іншими менеджерами, якщо ризик виправдається. Тож пропонуємо вам три досить неочевидних варіанти. 

Владлен Юрченко (Зоря, 11,5 млн, відсоток володіння — 1%)

У випадку з Владленом Юрченком багатьох менеджерів відлякує його ціна. Гра з Маріуполем може довести, що півзахисник Зорі вартує таких інвестицій, а вигоду з цього отримають лише 1% менеджерів.

Владислав Кабаєв (Зоря, 8,5 млн, 1%)

Ще один атакувальний гравець Зорі, якого менеджери чомусь недооцінюють. 8,5 мільйонів — приємна ціна за гравця, який може принести не менше користі ніж Громов чи Будківський.

Вячеслав Чурко (Маріуполь, 6,5 млн, 0%)

Не менш цікавий варіант — Вячеслав Чурко, який буде протистояти далеко не ідеальній обороні Зорі. До того ж, у Real Manager гравець Маріуполя визначений як півзахисник, але насправді він грає набагато ближче до воріт суперника.

Нагадуємо, що до завершення 9 туру чемпіонату України у офіційній фентезі-лізі УПЛ триває розіграш Sony PlayStation 4 + FIFA 20, умови якого можна знайти на нашій сторінці у Facebook. Приєднуйтесь до фентезі-ліги, вигравайте призи та доведіть, що ви — Real Manager.

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua