Новини
26ВЕР
З кого сформувати свою фентезі-команду перед 9-м туром Favbet Ліги

Якщо ви ще не почали грати в Real Manager, то зараз саме час це зробити!

УПЛ набрала серйозні оберти, і попереду на нас чекає вже дев’ятий тур. Саме за підсумками цього ігрового тижня визначиться новий власник PlayStation 4 + FIFA20. Щоб взяти участь у цьому, а також у майбутніх розіграшах, реєструйтесь та створюйте власну команду мрії у офіційній фентезі-лізі УПЛ Real Manager.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

А зараз ми представляємо вам чергову порцію корисних порад для користувачів Real Manager. Мораес чи Циганков? Марлос чи Де Пена? Тепер ви знатимете, кого треба обов’язково взяти в свою команду, а кого варто уникати в наступному турі.

Капітан очевидність

Капітанська пов’язка — один з найважливіших елементів Real Manager. Капітан отримує подвійні очки, тому дуже важливо, щоб цей статус мав найпродуктивніший гравець вашої команди. Найвірогідніше, що за підсумками 9 туру, ним стане один з трьох наступних гравців.

Жуніор Мораес (Шахтар, 15,1 млн)

Домашній матч проти розібраної Ворскли — чудова можливість поповнити свій очковий багаж для форварда збірної України. Гра проти Динамо показала, що полтавська команда не готова надійно зіграти проти топ-суперника, тому можна очікувати другий поспіль розгром для біло-зелених.

До того ж, статистика не на боці Ворскли — 8 поразок і 22 пропущених голи у останніх 8 матчах проти Шахтаря.

Віктор Циганков (Динамо, 15 млн)

Три «сухих» перемоги поспіль — саме з такою серією Динамо підходить до домашнього матчу з Дніпром-1. Якщо ви вважаєте, що для киян це доволі звичне явище, то ви дуже помиляєтесь. Це перша подібна серія віце-чемпіона України в 2019 році.

Дніпро-1 завжди дає грати суперникам, тому атака киян матиме вдосталь моментів. Її лідер, Віктор Циганков, поступово набирає форму і здатний набрати серйозні очки якщо не голами, то асистами.

Беньямін Вербіч (Динамо, 15 млн)

Нарешті словенця прорвало. Гол Беньяміна Вербіча у ворота Маріуполя став першим у футболці Динамо за півроку. Ще під час паузи на матчі збірних півзахисник довів, що перебуває в оптимальній формі, а тепер дійшла черга і до УПЛ.

Немає сумнівів, що навіть після виснажливої гри посеред тижня словенець зіграє на високому рівні і проти Дніпра-1. Справа не тільки у емоційному піднесенні, але і у новій ролі, яку Михайличенко знайшов для гравця. В Маріуполі Беньямін грав «десятку» і постійно вривався у зони, які звільняв для нього Родрігес. До того ж, усього 4% користувачів Real Manager мають цього гравця у своїй команді. Встигніть підписати його, поки це не стало мейнстрімом.

Ризиковані варіанти

Євген Коноплянка (Шахтар, 8 млн)

Якщо ви шукаєте цікаві варіанти і готові ризикнути, то можете взяти в свою команду Євгена Коноплянку. Після повернення з Німеччини Женя ще не став основним гравцем Шахтаря, але проти Ворскли він має вийти з перших хвилин. Луїш Каштру може приберегти своїх лідерів перед надважливим матчем Ліги чемпіонів, а самому Коноплянці саме час дати шанс зіграти повний матч.

Чи відпрацює вінгер таку довіру? Питання до захисту Ворскли.

Артем Сітало (Олександрія, 13 млн)

Інвестувати 13 мільйонів у гравця Олександрії — неабиякий ризик. Проте форма суперника говорить сама за себе — три поразки поспіль і найгірша оборона в УПЛ. На відміну від Львова, Олександрія зіграла кубковий матч другим складом і підходить до 9 туру у повній бойовій готовності. Сітало — один з тих, хто може зробити різницю.

Назарій Русин (Зоря, 13 млн)

Олімпік хоч і вибирається з ями, але досі залишається головним аутсайдером УПЛ. Зоря, в свою чергу, в минулому турі вперше не змогла забити під керівництвом Віктора Скрипника. Доводити, що це була статистична аномалія, чорно-білі будуть без дискваліфікованого Будківського. У таких умовах роль першої скрипки має брати на себе саме Назарій Русин.

Бонус. Гра проти поля

Минулого тижня ми розбирались із таким поняттям, як “гра проти поля”. Нагадаємо, що це спроба знайти гравців, які можуть набрати досить багато очок, проте є не дуже популярними серед менеджерів. 

Артем Шабанов (Динамо, 7 млн, відсоток володіння — 1%)

Важко в це повірити, але відсутність пропущених м’ячів співпала з травмою Микити Бурди і появою в обороні Динамо Артема Шабанова. Екс-захисник Олімпіка майже безпомилково діє біля своїх воріт і підключається до атак під час стандартів, тому очікувати від нього можна не тільки клін-шитів, але і голів. Великий плюс — низька ціна і відсутність уваги з боку інших менеджерів.

Сергій Болбат (Шахтар, 9,5 млн, 0%)

Ще один захисник, який проводить багато часу в атаці. Дві гольові передачі, чотири сухих матчі — послужний список, який заслуговує набагато більше уваги, ніж Сергій Болбат отримує зараз. Якщо ви маєте вільний слот для гравця Шахтаря, але на Марлоса чи Мораеса бюджету не вистачає, то це доволі непоганий варіант.

Андрій Мостовий (Десна, 6 млн, 1%)

Навіть після матчів проти Динамо і Шахтаря Десна залишається найбільш надійною командою УПЛ — всього 4 пропущених м’ячі за 8 турів. Але не так багато менеджерів користуються цим. Більшість із тих, хто звернув увагу на команду з Чернігова, мають у своїй команді Юхима Коноплю, який майже не виходить на поле, або Дениса Фаворова — найдорожчого захисника Десни.

Так, наприклад, Андрій Мостовий навіть без результативних дій набирає в середньому більше 30 очок за тур. Досить непоганий показник для захисника. Проте користуються цим лише 1% менеджерів. 

Нагадуємо, що до завершення 9 туру чемпіонату України у офіційній фентезі-лізі УПЛ триває розіграш Sony PlayStation 4 + FIFA 20, умови якого можна знайти на нашій сторінці у Facebook. Приєднуйтесь до фентезі-ліги, вигравайте призи та доведіть, що ви — Real Manager.

Олександр Кузьменко.

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua