Новини
27ЛИС
Огляд матчів 16-го туру Чемпіонату U-21

Багато сенсацій та турнірних переміщень приніс черговий тур молодіжної першості

Один лідер програв іншому, поступилися й дві команди з чільної четвірки, у підсумку на третє місце злетів «Шахтар».

«ШАХТАР» «ЛЬВІВ» 1:0 (протокол матчу)

Для цього «гірникам» вистачило й мінімальної перемоги, хоча за повної переваги вони змогли забити лише на 66-й. Подачу з флангу головою точно спрямував у ворота півзахисник Топалов. Донеччани видряпалися на третю сходинку й стали чекати, чим скінчаться матчі конкурентів.

«КАРПАТИ» «ДЕСНА» 1:2 (протокол матчу)

Перший програв наступного ж дня, та ще й так гучно: аутсайдерові, на своєму полі, причому для суперника то була лише перша перемога в турнірі. Рахунок, щоправда, відкрили господарі, дебютний гол за молодіжку галичан провів колумбієць Бедоя, та по перерві гості двічі покарали «Карпати» за помилки. «Шахтар» вдихнув і перевів подих.

«МАРІУПОЛЬ» «ВОРСКЛА» 3:2 (протокол матчу)

Замість того, щоб виграти і збільшити перевагу над приазовцями до шести очок, «ворскляни» поступилися й дозволили супернику наздогнати й обійти себе в таблиці. Хоча у рахунку вони вели, відповівши на гол Горбунова ударами Козиренка й Мисика з пенальті. Та по перерві двічі протягом двох хвилин пропустили й залишилися ні з чим.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «АРСЕНАЛ» — 3:1 (протокол матчу)

«Каноніри» з усієї сили намагалися відстояти своє третє місце в таблиці, звели до нічиєї перший тайм, відповівши на гол Тітаєвського влучним ударом Янакова з пенальті. Та по перерві не вслідкували за Вєлєвим, а в компенсовані хвилини Хомутов поставив крапку.

«ОЛІМПІК» «ЗОРЯ» 3:2 (протокол матчу)

За словами керманича луганців Володимира Микитина, діями своїх в атаці він залишився задоволений. А ось оборона тричі тренера підвела, причому всі голи було забито після стандартів. Відзначимо забиті м’ячі оборонців Снурніцина («Олімпік») і Сухаря («Зоря»), котрі щойно повернулися зі збірної України U-20.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» «ДИНАМО» 1:0 (протокол матчу)

Для повного щастя «Шахтареві» не вистачало в цьому турі втрати очок командами, які поки що випереджають його у таблиці. І вона сталася, причому схибило саме «Динамо». На 27-й Гліб Бухал забив киянам з пенальті, за хвилину Олександр Романчук залишив їх у меншості, отримавши другу жовту (до речі, саме він і «привіз» 11-метровий). Таким чином «Динамо» програє олександрійцям вже другу дуель і поточному чемпіонаті (перша у Чапаївці завершилася із рахунком 1:2).

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)