Новини
25ЛЮТ
Огляд матчів 19-го туру Чемпіонату U-21

Шість матчів першого після зимової перерви туру молодіжної першості було порівну розбито на три ігрові дні…

Та вийшло чотири: напередодні старту другої половини сезону з’ясувалося, що молодші команди «Олімпіка» знято з турніру. Тож, «Маріуполь» святкував технічну перемогу ще у четвер.

Відзначимо й запеклу, але нульову нічию переслідувачів «Динамо», самі ж кияни розтрощили захист міцної «Зорі».

«МАРІУПОЛЬ» — «ОЛІМПІК» — +:-

Завдяки перемозі без бою приазовці посунули з шостої сходинки «Ворсклу», та тішилися недовго…

«ЛЬВІВ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 1:2 (протокол матчу)

...Бо вже наступного дня одесити виграли у Львові. Причому почали це робити в першій же атаці коли на 14-й секунді забив Плохотнюк. За годину господарі відігралися, та інший лідер «моряків» — Штогрін — вдруге вивів «Чорноморець» вперед.

«АРСЕНАЛ» — «ДЕСНА» — 1:2 (протокол матчу)

Ще більш неочікуваний результат видали команди в Щасливому: четвертий у таблиці «Арсенал» програв аутсайдеру. Все того дня у «канонірів» йшло шкереберть: вилучення на 26-й, незабитий пенальті на 39-й, та у компенсовані до першого тайму хвилини вони таки повели перед. Однак пропустили по перерві двічі і зганьбилися.

«ВОРСКЛА» — «КАРПАТИ» — 0:0 (протокол матчу)

За словами керманича левів Романа Толочка, його хлопці завдання мінімум виконали — не пропустили. До атакерів, звісно, питання будуть, адже й «Карпати» на своєму п’ятому рядку не можуть почуватися спокійно: на небезпечну відстань підкралися «моряки».

«ШАХТАР» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:0 (протокол матчу)

Ще один поєдинок без голів, в якому ціна очок була на вагу срібла. Тренер гірників Валерій Кривенцов залишився задоволений своєю командою — наймолодшою в чемпіонаті. Можуть бути задоволені й гості, адже матч вони догравали у меншості після вилучення захисника Семенова.

«ДИНАМО» — «ЗОРЯ» — 5:1 (протокол матчу)

Два голи Ярослава Надольського у першому таймі зумовили загальну перемогу киян, у складі яких грали нещодавні герої матчу з «Ювентусом» в ЮЛЧ — Попов, Цітаішвілі, Булеца, та двоє бразильців Че Че й Буено. Відзначимо довгоочікуваний успіх Супряги (йому ще вести за собою збірну U-20 на чемпіонаті світу), та два голи у різні ворота захисника луганців Іллі Повалія.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)