Новини
11БЕР
Огляд матчів 21-го туру Чемпіонату U-21

Передостанній тур молодіжної першості тільки додав інтриги боротьбі за місця у чільній шістці

Причому в безпеці не може почуватися навіть п’ятий «Чорноморець». Натомість випав з боротьби за секстет «Маріуполь» Геннадія Орбу.

«ЛЬВІВ» «ЗОРЯ» 1:5 (протокол матчу)

Галичани вже давно не претендують на високі місця, відтепер мета, вочевидь, одна: залишити неприємне передостаннє місце. Гостей же перемога (за певних розкладів) виводила на чисте шосте місце. Здобувати її вони почали вже на 3-й хвилині, на 13-й — закріпили успіх. Між цими голами «Львів» залишився у меншості через вилучення, довести матч до перемоги для луганців було справою техніки. Незважаючи на червону картку автора першого голу Борисенка.

«МАРІУПОЛЬ» «ЧОРНОМОРЕЦЬ» 2:3 (протокол матчу)

Одесити видають вражаючий старт, вони ще не програвали. А цією перемогою вибили з гонки «за шістку» саме приазовців. Протягом усього матчу суперники обмінювалися голами, другий у гостей потужним ударом з 20-ти метрів забив Семенів, і він же у компенсований час вдало прострелив — автогол записали на маріупольця Петермана.

«ВОРСКЛА» — «ДЕСНА» — 6:0 (протокол матчу)

Полтавці у цьому році офіційні матчі ще не вигравали, і ось «відірвалися» на чернгівцях. Почали з пенальті, всі інші голи — з гри, при цьому забиті різними людьми. Це дебютна перемога на новій посаді головного тренера ворсклян Віталія Косовського.

«ШАХТАР» «КАРПАТИ» 4:0 (протокол матчу)

«Леви» провалили перший тайм, пішовши до роздягальні слухати докори Романа Толочка-старшого за рахунку 0:3. «Гірників» після двох нічиїх нарешті прорвало, та забивалою став не кращий снайпер Кулаков, чи талановитий юніор Кащук, а капітан Глагола: він вперше на такому рівні видав хет-трик.

«ДИНАМО» — «АРСЕНАЛ» — 3:0 (протокол матчу)

Спокійно й розважливо віце-чемпіон взяв чергові три очка, він впевнено виграє першу частину чемпіонату: відрив від «Олександрії» — 5 очок, попереду лише один тур. Окрім голу лідера молодіжки Сергія Булєци, відзначимо й перший успіх у цьому році Юрія Шпирки: він забив 9-й м’яч і наздогнав Ткачука й Кулакова у бомбардирських перегонах. Також забивав Че Че, якого, кажуть, бразильський «Сан-Пауло» вже вважає майже своїм.

«Олександрія» «Олімпік» +:-

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)