Новини
01КВІ
Огляд матчів 17-го туру Чемпіонату U-19

Першим після паузи, викликаної матчами збірних, повернувся до розіграшу медалей юніорський чемпіонат

Команди «у відпустках» не сумували, проводили спаринги, та все ж, вочевидь, скучили за офіційними баталіями

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «АРСЕНАЛ» — 1:2 (протокол матчу)

Каноніри здобули другу перемогу в новому році й повернули втрачене місце у першій п’ятірці. Схоже, повернулося відчуття голу до їхнього першого снайпера Сухоручка, він забиває у другому турі поспіль. Коли ж втомився (і змазав кілька нагод), лідера підтримав Дмитро Шевченко: його переможний гол — перший для хавбека у цьому чемпіонаті.

«ВОРСКЛА» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:0 (протокол матчу)

Набивши у минулому турі п’ять сухих «Чорноморцю», олександрійці вдруге в трьох останніх матчах грають нульову нічию. І знову на виїзді. У таблиці команди залишилися поруч. До речі, полтавці здобули перший весняний бал.

«ВОЛИНЬ» — «ЛЬВІВ» — 2:0 (протокол матчу)

У західноукраїнському дербі лучанам пощастило забити першими, вже на 8-й хвилині після розіграшу штрафного відзначився Владислав Мороз. За годину гри рахунок вони подвоїли, і довели до перемоги, хоча останні 20 хвилин грали у меншості після вилучення Мартинюка.

«КАРПАТИ» — «ДЕСНА» — 5:2 (протокол матчу)

Галичани самі собі додали трохи проблем, коли на початку другого тайму за рахунку 2:0 їхній воротар Горох збив у своєму штрафному чужого нападника. Чернігівці пенальті забили, та опісля ще тричі пропустили. Останній голі — від 18-річного нігерійця Жозефа, що проводив лиш другий матч за «Карпати» U-19.

«МАРІУПОЛЬ» — «ДИНАМО» — 1:2 (протокол матчу)

Просто чудовим виявилося повернення після тривалого лікування травми форварда киян Євгена Ісаєнка. Його партнери програли в Маріуполі перший тайм, Женя вийшов на заміну, одягнув капітанську пов’язку і забив два голи. Завдяки цій перемозі динамівці наблизилися до першого «Шахтаря» на відстань двох очок, маючи гру в запасі.

Матч «Зоря» — «Шахтар» відбудеться 19 квітня.

«Металург» — «Олімпік» — +:-

 

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)