Новини
15КВІ
Огляд матчів 19-го туру Чемпіонату України U-19

Неймовірна щільність команд в середині таблиці юніорської першості призводить до того, що будь-яка перемога чи невдача суттєво впливають на подальше місце розташування учасників

Приміром, успіх «Маріуполя» у звітному турі підняв приазовців одразу на четверту сходинку. Незворушними поки що залишаються тільки позиції трьох лідерів та двох аутсайдерів — «Десни» й «Олімпіка».

«МЕТАЛУРГ» — «ЛЬВІВ» — 4:2 (протокол матчу)

Пропустивши першими, гості за півгодини вже вели перед — 2:1. Та черговий гол Олексія Сидорова (тепер у нього із динамівцем Євгеном Ісаєнком по 13, вони кращі снайпери турніру) врівноважив цифри на табло й надихнув партнерів. У другому таймі ті забили ще двічі, «металурги» взяли три очка й трохи скоротили відставання від «Львова». Хоча обидві команди знаходяться в глибині таблиці.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ШАХТАР» — 0:3 (протокол матчу)

Двічі навішував зі штрафних Артем Бондаренко, а Муравський із Чируком забивали. В’юник поклав третій вже у компенсовані хвилини і його команда на годину знову очолила таблицю, сподіваючись на невдачу динамівців в Одесі.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ДИНАМО» — 1:5 (протокол матчу)

Даремно: того дня в ударі був Ванат. Розпочав Владислав доволі пізно, на 37-й хвилині, та до 82-ї встиг записати на себе покер. Тепер у 17-річного форварда 9 забитих у 9 матчах. А поєдинок із «Чорноморцем» гості з Києва догравали у меншості через вилучення, та пропустили лише одного разу.

«ВОЛИНЬ» — «КАРПАТИ» — 3:0 (протокол матчу)

Неприємності карпатських команд продовжилися і в юніорському чемпіонаті, ще до перерви волиняни забили двічі, а другий тайм перетворився для оборонців львів’ян у справжній кошмар: один захисник (Степан Слічний) став автором автоголу (м’яч після подачі з кутового влучив у нього і відлетів у ворота), інший (Тимофій Калинчук) заробив пряму червону картку за фол останньої надії.

«МАРІУПОЛЬ» — «ДЕСНА» — 2:1 (протокол матчу)

Підопічні Олексія Гетьмана винні самі, що довели гру до нервового фінішу. Забивши наприкінці першого й на початку другого таймів, приазовці не дуже вдало провели залишок ігрового часу: не забили пенальті (Байдал), пропустили (Грищенко), та все ж втримали перемогу й стрімголов помчали догори в таблиці. Тепер вони четверті.

«ЗОРЯ» — «АРСЕНАЛ» — 6:0 (протокол матчу)

Бажаного двобою не вийшло, господарі ще у першому таймі забили 5 разів, гості — жодного (не поцілив у ворота навіть знаний бомбардир Сухоручко з пенальті). І «Зоря» майже наздогнала п’ятий «Арсенал», відставання складає всього одне очко.

«Ворскла» — «Олімпік» — +:-

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)