Новини
07ТРА
Огляд матчів 27-го туру Чемпіонату U-21

Звітний тур молодіжної першості особливо має потішити поціновувачів інтриг

«Олександрія» зберегла «золоту інтригу», «Зоря» додала перцю битві за четверте місце, «Десна» похитнула незворушного лідера другої шістки. А був же ще голепад у Раві-Руській, в якому «Маріуполь» набив більше за «Карпати»!

«ЗОРЯ» «ВОРСКЛА» 3:1 (протокол матчу)

Полтавчани під орудою молодого тренера Олега Краснопьорова ошелешили господарів черговим голом Мисика, вже на п’ятій хвилині. Та бійці Володимира Микитина не знітилися, й відповіли трьома, довіривши пробити 11-метровий Нортону (це перший гол бразильця за «Зорю»). А ось знаний снайпер Сандрак-Вінницький з позначки схибив…

«ДИНАМО» «ОЛЕКСАНДРІЯ» 1:2 (протокол матчу)

Із таким самим рахунком олександрійці вже перемагали «Динамо» на їхньому полі у 5-му турі поточної першості. Зараз за столичних знову забив Русин, а за суперника (і знову переможний!) Устименко. Та й загалом команда Андрія Купцова виграла у киян всі три очні зустрічі у цьому чемпіонаті, й поки що не дозволяє їм навіть приміряти золоті медальки.

«ШАХТАР» «АРСЕНАЛ» 3:1 (протокол матчу)

Втративши надії на чемпіонство, гірники не опустили руки. Дві поразки від «Динамо» й «Ворскли» вони дещо прикрасили перемогою над сусідом по базі у Щасливому. Причому ця поразка коштувала «канонірам» четвертого місця. Відзначимо перший гол у помаранчево-чорній футболці Маркоса Сіпріано, він, до речі, й став переможним.

«КАРПАТИ» «МАРІУПОЛЬ» 3:4 (протокол матчу)

Львів’яни протягом матчу постійно поступалися в рахунку, та знаходили в собі сили наздоганяти зухвалих гостей. Навіть, програючи 1:3. Тому поразка виглядає не найбільш справедливим підсумком яскравого двобою, та іншої думки був захисник Данило Саєнко, котрий добив м’яч у сітку, після влучання Коробенка у стійку.

«ДЕСНА» «ЧОРНОМОРЕЦЬ» 2:0 (протокол матчу)

І ще одна несподіванка. Солідно підсилившись гравцями першої команди, чернігівці не просто дали бій лідеру другої шістки, а й виграли його. Хоча забивали провідні гравці саме молодіжки: Якимів та Вовк. Тренер господарів Павло Щедраков зазначив, що вся справа у… настрої.

«Олімпік» «Львів» -:+

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)