Новини
13ТРА
Огляд матчів 23-го туру Чемпіонату U-19

Сподівання не виправдалися, чемпіонські перегони тривають, їх, як і раніше, очолює «Динамо»

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ЛЬВІВ» — 4:0 (протокол матчу)

До цього матчу команди були близькими сусідами у таблиці, львів’яни відставали лише на два ока. Та ще в першому таймі господарі на ГОЛовківському забили чотири рази, й по перерві змагалися із суперником у розтраті слушних нагод. Відзначаємо дубль Віктора Сезара, котрий після певної перерви знову з’явився у стартовому складі. Тепер у 19-річного бразильця вже 6 голів у поточному чемпіонаті.

«ВОРСКЛА» — «КАРПАТИ» — 1:1 (протокол матчу)

«Леви» вчасно схаменулися, і ось вже в третьому турі не поступаються. Тому й втримують третє місце, тримаючи дистанцію між собою та переслідувачами, до чималої групи яких входить і «Ворскла». Гості навіть першими забили, та в компенсовані до першого тайму хвилини на мить розслабилися й пропустили.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ВОЛИНЬ» — 2:4 (протокол матчу)

Атакуючий футбол на зустрічних курсах запропонували один одному суперники на полі «Люстдорфа», і успішнішими в цьому були саме гості. Хоч і пропустили першими, ще до перерви зробили рахунок 3:1, а потім й виграли двобій. Окремо варто сказати про дикий нефарт Владислава Мороза: у першому таймі арбітри не зарахували гол захисника «Волині», у другому він не реалізував пенальті. Так у підсумку й не забив.

«МЕТАЛУРГ» — «МАРІУПОЛЬ» — 3:2 (протокол матчу)

Двічі гості вели перед у цьому матчі, ще й не реалізували пенальті, а програли за три фінішні хвилини: на 84 і 87-й з пенальті забивали «металурги», вони й тішилися у роздягальні трьома очками. Дублем стрільнув у матчі їхній півзахисник Микита Лапко.

«ЗОРЯ» — «ДЕСНА» — 4:0 (протокол матчу)

Чернігівці продовжують колекціонувати поразки, цього разу вперше пропустили вже на 6-й, а до кінця тайму ще двічі. Утім, очки луганцям справді важливіші: вони не тільки пробують наздогнати треті «Карпати», а й повинні відбивати свою четверту позицію від нападів «Маріуполя» з «Ворсклою».

«АРСЕНАЛ» — «ДИНАМО» — 1:3 (протокол матчу)

Гості села Щасливе програли другий тайм, чим викликали невдоволення свого тренера Ігоря Костюка. Хлопців, звісно, можна й зрозуміти: до перерви вони робили на полі все, що хотіли. Один із голів головою забив і Владислав Супряга, що не може не тішити перед скорим початком ЧС U-20. Ще двічі поцілив у ворота півзахисник Вікентій Волошин.

«Олімпік» — «Шахтар» — -:+

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)