Новини
17ЛИП
Усі на Суперкубок Favorit: уже продано 13 тисяч квитків

В Одесі відбулася прес-конференція організаторів Суперкубка України Favorit 2019

У вівторок, 16 липня, об 11:00 у конференц-залі стадіону «Чорноморець» відбулася прес-конференція організаторів матчу за Суперкубок України Favorit 2019 між «Динамо» та «Шахтарем».

У ній взяли участь Євген Дикий, директор матчу, виконавчий директор УПЛ, Ігор Підкіпний, радник Президента УПЛ, Світлана Шаталова, в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації, Руслан Пуздрач, Начальник управління фізичного виховання і спорту одеської міської ради та Сергій Сиволап, Директор стадіону «Чорноморець».

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий відзначив, що щороку рівень організації та проведення цього матчу зростає, чому сприяє всебічна підтримка міського й обласного керівництва. Суперкубок України Favorit 2019, як і в три попередні роки, не обмежиться суто футбольним матчем, і різні заходи, які передуватимуть йому, будуть організовані на високому рівні. За словами Євгена Дикого: «Цього разу генеральним партнером матчу стала компанія Favorit Sport, якій ми висловлюємо вдячність за співпрацю. Ми раді, що продовжують співпрацю з УПЛ наші партнери – ТК «Футбол 1/2» квитковий оператор esport.in.ua, ТМ «Select», страховий партнер «Брокбізнес». Наразі продано близько 13 тисяч квитків, не рахуючи квоти за соціальними програмами. Ще запланована квота для ветеранів, учасників АТО і морського флоту».

Радник Президента УПЛ Ігор Підкіпний запевнив, що безпека, як минулого року, як і всі попередні роки, буде на високому рівні. Національна поліція підтвердила, що надасть приблизно 800 осіб на забезпечення безпеки.

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова повідомила, що їй дуже приємно знову вітати на Одещині матч Суперкубка України з футболу, адже це надзвичайно важлива спортивна подія, яка завжди збирає навколо себе дуже багато фанатів і зацікавлених людей. Вона запевнила, що запланований матч між двома найкращими командами країни буде справді гарним та видовищним.

Начальник управління фізичного виховання і спорту одеської міської ради Руслан Пуздрач розповів, що, оскільки матч закінчиться пізно, роботу міського транспорту буде продовжено, отож усі вболівальники зможуть безперешкодно роз’їхатися до домівках.