Новини
12ЖОВ
Ветерани ФК «Металіст» виграли «Кубок Харкова»

Напередодні матчу між Збірною України та Збірною Литви, 11 жовтня, на стадіоні «Динамо-Арена» відбувся благодійний матч за «Кубок Харкова» між Збірної журналістів України та Ветеранами ФК «Металіст»

Основною метою благодійного матчу стала допомога дітям-аутистам та дітям-переселенцям зі Сходу України.

Варто зауважити, що матч пройшов в швидкому темпі, і в основному гра відчувалась в одні ворота. Уже на 7-й хвилині Сергій Чуйченко з подачі Мирона Маркевича відкрив рахунок — 0:1. На 24-й хвилині Карабута з подачі форварда Чуйченка подвоїв рахунок — 0:2. А на 39-й хвилині найкращий гравець матчу оформив дубль — 3:0.

Журналісти пробували відігратися, але травму отримав форвард Олексій Бєлік, який кілька разів заставив суперника понервуватися.

На 40-й хвилині ще один гол із стандарту записав на свій рахунок Чуйченко — 0:4. Ще за три хвилини, граючий тренер ФК «Металіст» Володимир Лінке збільшив рахунок — 0:5.

Проте журналісти зуміли забити гол престижу, Євген Левченко увірвався в штрафну суперника, і на 44-й хвилині з подачі Юрія Чміля влучив в дев’ятку- 1:5.

На 47 хвилині Карабута забиває другий гол у ворота Збірної журналістів — 1:6, цей м’яч поставив крапку в матчі за «Кубок Харкова».

Рахунок гри — 6:1 на користь команди Ветеранів ФК «Металіст».