Новини
21ЛИС
УПЛ укладає угоду з Футбольною Бізнес-Академією

Міжнародний освітній заклад стане партнером Ліги

Футбольна Бізнес-Академія (ФБА) та Українська Прем’єр-Ліга (УПЛ) підписали угоду, яка встановить співпрацю між швейцарським освітнім закладом та найвищим дивізіоном українського футболу з питань професійної підготовки та обміну досвідом.

Маркіян Ключковський, Віце-президент Української Прем’єр-Ліги:

— Українська Прем’єр-Ліга із задоволенням вітає нашого нового партнера — Футбольну Бізнес-Академію. У цьому навчальному закладі зібрані видатні експерти у сфері світового футболу, які успішно готують молодих та прогресивних випускників для цієї індустрії. Таким чином це партнерство цілком відповідає нашим бажанням здобути новий міжнародний досвід стосовно розвитку футбольного бізнесу.

Крістіан Добрев, директор з питань партнерства ФБА:

— Ми із задоволенням вітаємо Українську Прем’єр-лігу в якості нашого партнера. УПЛ займає місце серед найсильніших ліг у Європі та має великі амбіції для подальшого розвитку і професійної підготовки ліги, тому це партнерство є вигідним для обох сторін. Це дозволить співробітникам УПЛ та кандидатам ФБА отримати унікальний багатокультурний досвід навчання та бути частиною захоплюючого проекту.

Футбольна Бізнес-Академія рада почати партнерські відносини з Українською Прем’єр-лігою, яка займає 9 позицію серед найсильніших ліг Європи в рейтингу УЄФА, випереджаючи турецьку та нідерландську ліги. Завдяки цьому партнерству УПЛ прийматиме кваліфікованих стажерів магістерської програми ФБА та матиме змогу затвердити Студентський бізнес — проект, який, використовуючи знання Кандидатів та інноваційні ідеї, допоможе керувати стратегічним розвитком ліги.

ПРО ФБА

Футбольна Бізнес-Академія — це міжнародний освітній заклад найвищого рівня, який був створений у Швейцарії з метою професійного управління футбольною індустрією та полегшення залучення кваліфікованих фахівців та майбутніх лідерів у футбол. Її провідна професійна магістерська програма у галузі футбольного бізнесу була розроблена спільно з експертами міжнародної футбольної індустрії з усього світу, маючи головну мету: забезпечити кандидатів усіма необхідними інструментами та оптимальним навчальним середовищем, щоб досягти успіху в галузі. До партнерів ФБА належать ФК «Бенфіка», ФК «Жирона», ФК «Олімпік» Ліон, виставка Soccerex, ESSMA, streetfootballworld.