Новини
23ЛИС
«Шахтар» — «Львів» — 0:0

Юрій Бакалов не втомлюється приємно дивувати

Стартовий поєдинок 16 туру став своєрідним підтвердженням і водночас спростуванням давньої істини про «роль особистості в історії». Так, із одного боку, одну з команд, які змагалися сьогодні, відсутність особистості надломила: разом із Марлосом у «Шахтаря», як здалося, зникла добра третина атакувального потенціалу. З другого боку, героїчну нічию «Львова» зумовила не конкретна особистість у його складі (воротар. наприклад), а вдалі дії всієї команди.

Ні, звісно, господарі поля мали вражаючу перевагу, зокрема, в кількості голевих моментів. Вони безупинно атакували, причому як до перерви, так і опісля. Втім, організовані, жертовні дії гостей у результаті обернулися здобуттям ними залікового пункту. Понад те! Лідер атак команди Бакалова Бруно мав щонайменше дві нагоди забити, що свідчить про таке: львів’яни, діючи від оборони, користалися нагодами виходити в контратаки.

Взагалі ж за підсумком цих 90 хвилин варто вкотре відзначити тренерський хист наставника «синьо-золотих левів», який вражаюче використовує «плюси» своєї команди та «мінуси» суперників. Отож, як наслідок, команда Бакалова продовжує здобувати очки.

Фото сайта «Спорт України».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ