Новини
25ЛИС
«Чорноморець» — «Арсенал-Київ» — 2:1

Одесити переривають безвиграшну серію

…Хоча все могло бути інакше!

По суті, коли «каноніри» відкрили рахунок, у багатьох закралася думка, що господарі поля продовжать сумну серію програшів. А все тому, що на полі одеського стадіону тривала в’язка, орієнтована на оборону гру – з тієї категорії, коли програє той, хто першим допустив грубу помилку. «Чорноморець» мав дещо кращий вигляд, більше атакував і створював моменти. Ще в першому таймі «моряки» могли перемагати десь 2:0, однак усі їхні намагання нівельовував кіпер «канонірів» Сітало, котрий проводить чи не найкращий сезон у кар’єрі.

Й ось у середині другого тайму, чудово розігравши флангову атаку, «Арсенал-Київ» відкрив рахунок. Утім, футбол непередбачуваний!

На щастя для «Чорноморця», він дуже швидко зрівняв рахунок і ще швидше вийшов уперед. Тоді склалося враження, що такий поворот подій став шоком не тільки для гостей, а й для господарів поля.

За наслідком цього підопічні Грозного змушені були відкриватись і йти вперед. У кількох моментах вони були доволі близькі до того, щоби забити вдруге, проте одесити все ж атакували гостріше.

Отож 2:1 – «Чорноморець» перериває безвиграшну серію.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ