Новини
03ГРУ
Огляд матчів 14-го туру Чемпіонату U-19

Останній осінній тур хоч і був дуже куцим (більшість матчів передбачливо відбулася заздалегідь), та все ж зачепив перші дні зими. Тож був логічно засипаний снігом. Інтерес підігрівали матчі лідерів

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «МАРІУПОЛЬ» — 2:1 (протокол матчу)

Господарі ще до перерви двічі засмутили приазовців, відзначилися Воробчак і Петро Луців. «Маріуполь» не здавався, навіть відіграв один гол, а ще змусив вилучитися брата одного з авторів голів — Василя Луціва. Та три очка все ж втратив. Цікаво, що наразі в обох команд балів порівну, по два десятки.

«АРСЕНАЛ» «ВОЛИНЬ» 0:2 (протокол матчу)

Дещо несподівану звитягу лучанам принесли блискавичність Богомаза (забив вже на першій хвилині), та влучність капітана Рябова. Утім, саме на виїздах «Волинь» здобула майже всі свої перемоги — чотири з п’яти.

«ЗОРЯ» «МЕТАЛУРГ» 0:0 (протокол матчу)

Той день був не дуже вдалим для команд, що вважалися фаворитами. Приміром луганці, забивши двічі, так і залишилися без трьох очок, бо судді голи відміняли. Після матчу старший тренер «Зорі» Дмитро Кара-Мустафа був дуже не задоволений такими діями.

«ОЛІМПІК» — «КАРПАТИ» — 1:1 (протокол матчу)

З цієї нічиєї й почалися фінішні невдачі львів’ян, внаслідок яких вони з першого рядка таблиці сповзли на третій. Для «олімпійців» то було лише друге очко в чемпіонаті, його приніс постріл Сисоєва на 86-й хвилині.

«ВОРСКЛА» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 2:0 (протокол матчу)

Полтавчани з одеситами були сусідами у турнірці, здобувши по 21 балу, і в очній дуелі вирішувалося, хто піде нагору, хто тупцюватиме на місці. Кожевніков на 28-й і Биков на 83-й хвилинах вирішили це питання кардинально: «Ворскла» злетіла аж на четверту сходинку, «моряки» залишилися шостими.

«ДИНАМО» «ДЕСНА» 6:1 (протокол матчу)

Зустріч цих команд у першому турі поточного чемпіонату також закінчилася одним голом чернігівців, і їхнім розгромом. Тоді динамівці набили рівно десяток м’ячів. Цього разу кияни виграли скромніше, відзначимо дубль 16-річного нападника Владислава Ваната: у чотирьох матчах хлопець відзначився вже чотири рази!

«ШАХТАР» «ЛЬВІВ» 3:1 (протокол матчу)

Аби не доводити поєдинок до нервової кінцівки «гірники» зуміли вирішити все у перші півгодини. Розпочав, як і належить капітанові, Бондаренко, підтримали Рудавський з Духотою, і маєш 3:0. Гості відповіли лише у другому таймі, свій шостий м’яч у турнірі провів збірник Олег Горін.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)