Новини
03ГРУ
Огляд матчів 17-го туру Чемпіонату U-21

Передостанній тур першої половини молодіжної першості охоче тішив відчайдушним суперництвом за всі стратегічно важливі турнірні позиції

«Динамо», що йде лідером, хоч і не виграло, завдяки «Ворсклі» збільшило відрив від «Олександрії» до трьох очок.

«ДЕСНА» «ЗОРЯ» 1:3 (протокол матчу)

Дуже виснажливою видалася перемога луганців на Чернігів-Арені. У другому таймі господарі зрівняли рахунок зусиллями Вовка (забиває у другому матчі поспіль, загалом вже має 5 точних ударів). Підвів колектив чи не найдосвідченіший виконавець, півзахисник Якимів, що вже грав за «Десну» і в чемпіонаті УПЛ. Після його вилучення Ігор Загоруйко встиг за чотири хвилини забити двічі…

«АРСЕНАЛ» «КАРПАТИ» 3:1 (протокол матчу)

У суперечці двох претендентів на бронзу довгий час галичани вели в рахунку, вони виграли навіть перший тайм. Та успіх не розвинули, натомість у «канонірів» вчасно «прокинувся» їхній снайпер: два голи Сухоручка і допомога Єрмаченка залишили гостей ні з чим. Їхніми діями в цьому матчі керував Роман Толочко, оскільки Олександра Чижевського залучено до роботи із першою командою «Карпат».

«ЛЬВІВ» «МАРІУПОЛЬ» 2:2 (протокол матчу)

За словами наставника приазовців Геннадія Орбу, вони їхали до Львова за трьома очками. І хоча й пропустили першими, були близькі до успіху: на 75-й ще вели 2:1. Та Юрій Іваночко після чудового пасу Вичіжаніна зруйнував всі плани «Маріуполя» й залишив без шостого місця.

«ШАХТАР» — «ОЛІМПІК» — 5:0 (протокол матчу)

На відміну від дорослих одноклубників, молоді «гірники» із Мудриком у складі шансів «олімпійцям» не залишили навіть на нічию. Символічно, що розгром почав Топалов, котрий у цьому поєдинку підміняв капітана Глаголу й виводив свою команду на поле. Штатний снайпер Кулаков забив черговий гол, їх у нього вже 9 і він лідер списку бомбардирів. Цікаво, що всі м’ячі Андрій провів з гри, у звітному матчі спробував влучити з пенальті — невдало, воротар відбив ногою.

«ДИНАМО» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 0:0 (протокол матчу)

Маючи у складі Супрягу, Булецу, Смирного, Цитаішвілі динамівці у другому матчі поспіль пішли з поля без голу. 17-річний кіпер одеситів Варакута має всі підстави пишатися собою, та й воротар киян Бущан не схибив, відбивши пенальті у виконанні Штогріна.

«ВОРСКЛА» «ОЛЕКСАНДРІЯ» 4:2 (протокол матчу)

У паралельному поєдинку олександрійці (за такого динамівського рахунку) могли наздоганяти лідера, якби виграли. Вони й вели до 53-ї хвилини (1:0), та голи екс-динамівців Козиренка й Лиги, доповнені точними ударами Галати й Мисика, змусили гостей засмутитися. Сама ж «Ворскла», розштовхавши всіх конкурентів, заслужено обійняла шосту позицію.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)