Новини
03ГРУ
«Ворскла» — «Олександрія» — 0:1

Підопічні Володимира Шарана утримують другу сходинку таблиці

…Якщо команда у 16-ти матчах забиває 15 м’ячів, про що це свідчить? Можна навести різні аспекти такої ситуації – у нашому випадку неординарної, оскільки ця команда перебуває в групі лідерів, утім, усе зводиться до одного: труднощі з діями у нападі.

А що станеться, коли такий колектив, виступаючи вдома, пропускає вже на третій хвилині, відтак змушений активніше йти в атаку? Сьогодні «Ворскла» – а йдеться саме про неї, – переживши такий ігровий сюжет, не зуміла з ним упоратися, тому програла «Олександрії», хоча для проведення бодай одного гола мала безмаль 90 хвилин…

Безумовно, ранній забитий м’яч Ковальця став визначальним у грі: гості, повівши в рахунку, прогнозовано закрились, а господарі, намагаючись вирівняти становище, розкутіше пішли вперед, оголяли зони, тож більшу частину ігрового часу здавалося, що «Олександрія» ближче до збільшення рахунку, аніж «Ворскла» до того, щоби принаймні зрівняти його.

Вирішальними для підопічних Василя Сачка стали завершальні хвилини, коли вони вдалися до справжньої навали. Втім, навіть вона не змінила підсумкового рахунку.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ