Новини
04ЛЮТ
Chernomorets Grand Final Cup 2018: вітаємо чемпіона!

ФК «Чорноморець» за підтримки Української Прем'єр-Ліги та Самсунг Електронікс Україна провів турнір з FIFA 19 в режимі Ultimate Team «Chernomorets Grand Final Cup 2018».

Гранд Фінал підвів риску під насиченим кіберфутбольним сезоном 2018 року, протягом якого одеський футбольний клуб став автором більше десятка національних і міжнародних турнірів.

Право виступати в підсумковому турнірі завоювали винятково українські кіберфутболісти, що увійшли до ТОП-8 нашої країни:

- Олександр Гришай (Legenda35) — кіберфутболіст з міста Дніпро.

- Віталій Муха (labotryas) — кіберфутболіст ФК «Динамо» Київ.

- Станіслав Вакулка (Xemyl1700) — кіберфутболіст ФК «Чорноморець» Одеса.

- Максим Бобер (GG_Fear) — представник Академії кіберфутбола FINT з міста Київ.

- Рустам Ахмедов (Justice-R2D2) — кіберфутболіст ФК «Чорноморець» Одеса.

- Олексій Мерсер (ForlanFS) — представник киберспортивної команди Winstrike.

- Олег Шустенко (Walkmanio) — представник Академії кіберфутбола FINT з міста Київ.

 - Євген Мостовик (YozhykOfficial) — представник команди NAVI, який, на жаль, за станом здоров'я не зміг приїхати до Одеси.

В ході всього ігрового дня було зіграно безліч яскравих матчів, які надовго залишаться в пам'яті гравців і глядачів. Головною подією став фінальний поєдинок, в якому зустрілися Олексій Мерсер (ForlanFS) і Олександр Гришай (Legenda35). У запаморочливому за сюжетом фіналі переміг спортсмен з Дніпра Олександр Гришай, який, поступаючись по ходу матчу 0:2, буквально вирвав перемогу в серії з рахунком 3:2 і став заслуженим переможцем Chernomorets Grand Final Cup 2018.

Отже, Чемпіона України з кіберфутболу 2018 визначено!

Вітаємо Олександра та готуємося до нового кіберфутбольному сезону 2019, який обіцяє бути не менш цікавим, ніж попередній.