Новини
18БЕР
Огляд матчів 22-го туру Чемпіонату U-21

Чи не найбільшою несподіванкою весни став вкрай невдалий виступ «Карпат» (дві нічиї, жодної перемоги) і, як наслідок, боротьба лише за сьоме місце. А ось «Ворскла» у Щасливому спромоглася на маленький подвиг: здолала четверту команду першості й в останню мить влетіла до чільної шістки.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:0 (протокол матчу)

Одеситам, аби уникнути нервового фінішу, варто було обіграти команду Андрія Купцова, й п’яте місце було б у кишені. «Моряки» зуміли здобути лише один турнірний бал, шанси собі залишили, однак того ж дня їх посунула на шосту сходинку «Зоря». Додамо, що останні півгодини зустрічі господарі грали у меншості через вилучення.

«ЗОРЯ» — «ШАХТАР» — 3:1 (протокол матчу)

Луганці не мали наміру випробовувати долю, підстрахувалися й посилилися гравцями першої команди — Кочергіним, Івановичем і бразильським новачком Нортоном. Та забивали хлопцям Валерія Кривенцова лідери дубля — Вовченко, Алефіренко й капітан Шалфєєв. Лише за рахунку 0:3 гості відповіли реалізованим Мате пенальті.

«ДЕСНА» — «ЛЬВІВ» — 6:1 (протокол матчу)

Поклався на помічників із першої команди і керманич чернігівців Олександр Піщур. І Хльобас з новачком, екс-гравцем «Чорноморця» Рєнатом Мочуляком, допомогли трьома голами. Ще двічі забив лідер дублерів Роман Вовк. Хоча починалося все для гостей зі Львова шикарно, з автоголу капітана «Десни» Галстяна на 17-й хвилині.

«КАРПАТИ» — «МАРІУПОЛЬ» — 0:2 (протокол матчу)

Вже не претендуючи на місце у чільній шістці, приазовці приїхали на львівський «Сокіл», забили у кожному з таймів і «забезпечили» галичанам місце у другому секстеті, поруч із собою. Голи у «Маріуполя» також забивали збірники — хавбек Ілля Путря (U-21) та захисник Єгор Пінчук (U-18).

«АРСЕНАЛ-КИЇВ» — «ВОРСКЛА» — 1:2 (протокол матчу)

Здавалося б, у полтавців далеко не найкращі шанси увіпхнутися до першої шістки: конкурентів — вистачало, а самих «ворсклян» чекали дуже бойові восени «каноніри». Та, вигравши перший тайм 2:0, гості матч вже не віддали, переможний гол на рахунку Юрія Козиренка. Що й казати, розцвів хлопець у Полтаві після повернення з «Динамо», й заслужено отримав днями від Олександра Петракова запрошення до збірної U-20.

«Олімпік» — «Динамо» — -:+

 

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)