Новини
03КВІ
«Львів» — «Маріуполь» — 2:3

Знову 2:3, знову камбек!

Заключний матч середи приніс такий же результативний рахунок, як і попередній, і так само містив вражаючу інтригу. Втім, як відомо, двох однакових поєдинків не існує, тож і львівський був особливим.

Причому після того, як господарі відкрили рахунок, здалося, що вони здобудуть чергову мінімальну перемогу. Адже команда Бакалова насамперед уміє грати надраціонально, майже не втрачаючи набутої перевагу. Однак цього разу сталось інакше.

1:1, 1:2, 1:3… Понад те: вражаючі розриви між лініями у «Львова», непомірна кількість помилок у захисті. Часом складалося враження, що господарі вирішили спробувати нехарактерну для себе тактику відкритої гри, яка й не принесла їм успіху.

Але!

Якби за рахунку 1:1 заправський форвард Бруно Дуарте використав ідеальну нагоду забити… Вочевидь, матч склався б інакше, й такої переваги «синьо-золоті леви» не випустили б із рук.

Із другого боку, слід відзначати характер «Маріуполя» плюс, звичайно, бомбардирські здібності Зубкова, котрий зробив хет-трик, а міг замахнутись і на покер!

ПРОТОКОЛ МАТЧУ