Новини
06КВІ
«Чорноморець» — «Арсенал-Київ» — 1:3

Підопічні Леонова покращують своє турнірне становище

Найкращий тайм за цілий сезон – так можна охарактеризувати дії «канонірів» упродовж стартових 45 хвилин гри в Одесі. Й тут справа не лише в трьох забитих м’ячах, а й загалом у впевнених, швидких, по-хорошому агресивних діях столичної команди, що забезпечили їй чудовий рахунок до перерви.

Що цікаво, гру «Чорноморця» не можна назвати невдалою. По суті, одесити виглядали не гірше за гостей, просто в деяких ситуаціях підопічним Червенкова не щастило, а в деяких «Арсенал-Київ» вдало використовував огріхи чужої оборони. Тож якщо у ворота господарів поля залітало все, що створювали гості, то одесити не могли забити навіть тоді, коли все було на їхню користь.

Узагалі це особливість команд, які переживають значні кадрові зміни: йдеться про нестабільність. «Чорноморець» показує нестабільні результати цілий сезон, одначе, з другого боку, в «канонірів» іще більші кадрові пертурбації, та сьогоднішній вечір був явно за ними.

…Другий тайм господарі провели в майже безупинних атаках, натомість гості про напад фактично не думали. Це взагалі давня традиція – команда, що в певний відрізок часу забезпечує собі комфортну перевагу в рахунку, надто явно починає грати на його утримання. Таке сьогодні сталося з підопічними Леонова, які другу 45-хвилинку провели з явно меншим азартом, аніж першу. Втім, усіх зусиль – численних, до слова – «Чорноморця» вистачило на один гол плюс пару дуже хороших моментів.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ