Новини
07КВІ
Чвертьфінал Кубка України: «трилер» у Харкові

УПЛ не дорахувалася ще однієї команди в півфіналі

14 попереджень, два вилучення, 120+ хвилин ігрового часу, неймовірна напруга… Чергове «класичне» протистояння видалося одним із найпам’ятніших в історії! Матч, який почався о п’ятій годині, завершився ближче до восьмої, й складно уявити, скільки часу потрібно футболістам, аби психологічно відійти від такого «трилера»!

Кияни швидко відкрили рахунок і взагалі – до вилучення на 61 хвилині мали більше нагод забити м’яч. Утім, по перерві Фонсека зумів переналаштувати підопічних, і ті більше атакували аж до фінального свистка.

Що цікаво, у серії післяматчевих пенальті сюжет основного часу в якійсь мірі повторився – першим оступився «Шахтар», однак у підсумковому виграші – якраз «гірники»!

Параллельно у Дніпрі місцевий спортклуб удруге поспіль став півфіналістом національного Кубка. Цей матч не був позначений великою кількістю голевих моментів, і, наприклад, у першому таймі їх явно бракувало. Після перерви відбулося пожвавлення, забити могли як одні, так і інші. Однак усе вирішилося на початку останньої 15-хвилинки, коли дніпряни двічі забили. Відповісти на це «Ворскла» не зуміла.

Отже, результати третього й четвертого сьогоднішніх матчів такі:

«Дніпро-1» — «Ворскла» — 2:0

«Шахтар» — «Динамо» — 1:1, 4:3 по пенальті

Фото Інформаційного відділу ФК «Динамо».