Новини
10КВІ
Огляд матчів 23-го туру Чемпіонату U-21

Мало не всі матчі певною мірою претендували на звання центрального в турі

Тут тобі й битва другої й третьої команди турніру, двобій за лідерство у другій шістці, бійка, щоб не бути останнім у таблиці.

«ЛЬВІВ» — «ДЕСНА» — 3:1 (протокол матчу)

У разі перемоги чернігівці обганяли б суперника і виривалися б на передостаннє місце. Однак на «Соколі» поступилися, не впоравшись із лідерами галичан — у Ременяка дубль, забив і Нич. Відзначився й один із ватажків «Десни» Роман Вовк.

«ЗОРЯ» — «ДИНАМО» — 1:3 (протокол матчу)

Підсилена Андрієвським і Супрягою молодіжна команда динамівців таки зламала спротив луганців. Тут теж забивали лідери — Алібеков, Шпирка й центрбек Попов. Вочевидь, хід гри у другому таймі влаштовував очільника киян Юрія Мороза, бо Цитаїшвілі навіть не вийшов на заміну.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ШАХТАР» — 1:0 (протокол матчу)

У поточному чемпіонаті гірники ще жодного разу не забивали олександрійським воротарям, двічі команди розходилися миром — 0:0. Цього разу Кулакову з партнерами влучити у сітку теж не вдалося, натомість господарі забили. Три очка приніс точний удар головою Євгена Протасова, який вже потихеньку освоюється в УПЛ у складі першої команди «Олександрії».

«АРСЕНАЛ-КИЇВ» — «ВОРСКЛА» — 2:2 (протокол матчу)

Після цієї поразки «Шахтарю» навряд чи вдасться витиснути з другої сходинки «Олександрію», тут би хоч третю втримати. Наздогнати гірників мав чудову нагоду «Арсенал», та йому завадив 24-річний новачок полтавців Тодор Петровіч. Сербський хавбек ще не грав в УПЛ, дебютував у чемпіонаті U-21, і відзначив цю подію дублем. Лише на 82-й хвилині «каноніри» спромоглися вирвати нічию.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «МАРІУПОЛЬ» — 7:1 (протокол матчу)

Приазовці втратили чудову нагоду наздогнати і «моряків», і «Карпати». У разі перемоги «Маріуполя» на чолі другої шістки було б тривладдя. Навіть пропустивши від Остапенка на 5 хвилині, гості мали зрівнювати на 15-й, та Проданов не забив пенальті. Одесити натхненно кинулися в атаку, при цьому жодному з футболістів не вдалося відзначитися більше одного разу.

«Карпати» — «Олімпік» — +:-

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)