Новини
13КВІ
«Маріуполь» — «Динамо» — 0:1

Кияни здобувають на Півдні трудову перемогу

Кожен поєдинок цих команд обіцяє боротьбу й будь-який варіант рахунку, однак цього разу непередбачуваність результату підвищилася в кілька разів. Головна причина — далеко не основний склад, виставлений гостями: за наслідком різних причин, Олександр Хацкевич не дорахувався основних гравців ледь не в усіх лініях, отож і змушений був викручуватися.

Кадрова недостача киян особливо помітною була в першому таймі, в якому господарі поля ні в чому не поступалися другій команді чемпіонату. Інший момент, що спричинили кадрові пробоїни «Динамо», — голеві нагоди, точніше, їхня незначна кількість: як гості, так і маріупольці діяли обережно, тож епізодів, від яких перехоплює дух, у стартовій 45-хвилинці майже не було.

По перерві малюнок гри змінився, причому доволі відчутно. Що відрадно, активність зросла з обох боків, отож моменти пішли, причому зразу.

Втім, жодна з команд довго не могла втілити їх гол. І ось коли закралася перша думка, що зустріч так і закінчиться з рахунком 0:0, «Динамо» забило. Звісно, відзначився незамінний сьогодні Віктор Циганков, який проводить найкращий сезон у своїй поки що недовгій кар’єрі.

Забивши й відійшовши назад, кияни звели до мінімуму активність маріупольців у нападі, врешті, досягши свого. 0:1 — столична команда здобуває на Півдні трудову перемогу.

Фото прес-служби ФК «Маріуполь».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ