Новини
14КВІ
«Арсенал-Київ» — «Ворскла» — 1:0

Каноніри знову не по зубам полтавчанам

Цього сезону Ворсклі ще не вдавалося обіграти канонірів в рамках Чемпіонату. Восени «Арсенал-Київ» здобув гостьову перемогу (2:0), а місяць тому, зігравши внічию 2:2, завадив полтавчанам пробитися до першої шістки. Але не лише в матчах проти Арсеналу у Ворскли проблеми. Полтавчани у 2019 році в УПЛ ще не перемагали — 3 поразки та 2 нічиї.

Що ж до звітного матчу, то команди особливо не радували глядачів небезпечними моментами. У підсумку, долю зустрічі вирішив єдиний м’яч. Гол-красень зі штрафного забив Владислав Калитвинцев. Можна було сподіватися на штурм Ворскли в останню десятихвилинку, але за друге попередження з поля був вилучений Сапай. Хоча і в меншості Ворскла мала кілька нагод.

У підсумку каноніри знову були не по зубам гостям із Полтави і тим самим безпрограшна серія Арсеналу-Київ у матчах із Ворсклою триває в УПЛ уже 5 ігор. Перемога ж дозволила підопічним Ігоря Леонова перервати і безвиграшний в УПЛ клубний рекордний домашній серіал, який тривав з 20 жовтня 2013 року й налічував до звітного протистояння 12 матчів.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ