Новини
22КВІ
Огляд матчів 20-го туру Чемпіонату U-19

Лишень «Шахтар» переніс свою зустріч із «Волинню» на травень, натомість дограв пропущений матч із «Зорею».

«ЛЬВІВ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 3:1 (протокол матчу)

Гості були вищими у таблиці (мали на одне очко більше), й навіть виграли перший тайм, скориставшись помилками львівських оборонців. Та по перерві забивали вже тільки господарі, особливо яскравим вийшов переможний м’яч Станіслава Демківа: зі штрафного, у дев’ятку.

«ДИНАМО» — «ВОРСКЛА» — 1:0 (протокол матчу)

Кияни здобули необхідну, але вкрай непросту перемогу. Полтавці організовано тримали оборону, й пропустили лише раз, у другому таймі. Прикро, з дальнього штрафного, ще й з рикошетом. Так вдало пробив 17-річний захисник Даніл Скорко.

«АРСЕНАЛ» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 3:3 (протокол матчу)

Каноніри хоч і не виграють у другому турі поспіль, все ще тримаються у шістці. Цього разу вони врятувалися лише на 82-й, знову забив рятівник Сухоручко. Хоча господарі й першими повели у рахунку, дуже скоро (на 37-й) вже програвали 1:2, ще й залишилися у меншості через вилучення Туліна. Однак знайшли в собі сили двічі відігратися.

«ДЕСНА» — «МЕТАЛУРГ» — 2:6 (протокол матчу)

Як і олександрійці, «Десна» не втримала перемогу, хоча на 53-й хвилині вела перед 2:1. Та у другому таймі вийшов на заміну Богдан Могильний і хет-триком поховав надії чернігівців на здобуття першої перемоги в чемпіонаті. Ще один із голів провів найкращий снайпер турніру Олексій Сидоров, тепер у нього їх 14.

«КАРПАТИ» — «МАРІУПОЛЬ» — 2:4 (протокол матчу)

У третьому турі поспіль програють львів’яни. Цього разу вдома, на 58-й вже горіли 0:3. Лідер галичан Василь Руніч дублем скоротив різницю, та в компенсований час приазовці таки забрали собі всі три очка.

Матч «Шахтар» — «Волинь» перенесено на 7 травня.

Матч 17-го туру

«ЗОРЯ» — «ШАХТАР» — 0:1 (протокол матчу)

Єдиний гол у цьому перенесеному матчі було забито з пенальті, який заробив Біблик (пробивав капітан Бондаренко). У другому таймі півзахисник «Зорі» Алефіренко отримав червону картку, але й без нього луганці часто розстрілювали Анатолія Трубіна. Той впорався.

 

«ОЛІМПІК» — «ЗОРЯ» — -:+

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)