Новини
25КВІ
Збірна журналістів України у матчі за «Кубок Чемпіонів» перемогла «Збірну військових»

24 квітня перед матчем «Динамо» – «Шахтар» на стадіоні НТК ім.В.Баннікова відбувся благодійний матч за «Кубок Чемпіонів – 2019» між Збірної журналістів України та командою військових (ВІТІ)

Головною метою цього матчу, що вже став доброю традицією, є допомога дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму. Організаторами «Кубку Чемпіонів» виступили Федерація футболу України, Українська Прем’єр-ліга та ІА «Центр новин».

Відразу з перших хвилин першого тайму, журналісти контролювали гру, добре відпрацьовували на флангах, берегли захист. І вже на 7 хвилині з гольової передачі Дмитра Дєнкова (Українська правда»), форвард журналістів Вадим Дробашко (ІА «Центр новин») вразив ворота військових. Через 10 хвилин журналісти знову вели в рахунку, м’яч закотив у верхній лівий кут воріт  Тимур Самосудов.

Після перерви, Збірна військових провела кілька замін, і результат не забарився. Спочатку м’яч на свій рахунок записав Павло Тимофієв, а за три хвилин удар по воротах журналістів наніс Євгеній Заєжай (2:2).

Журналісти не хотіли розходитись миром із командою військових і всіма силами пішли в атаку. Відзначились голами: Сергій Шкапа (1+1), Юрій Чміль (Еспресо ТВ) та дубль оформив Вадим Дробашко (ІА «Центр новин»).

Військові на останніх хвилинах змогли створити тільки одну контратаку, але в захисті добре працювали Дмитро Саркіс, в результаті гол на свій рахунок знову записав Павло Тимофієв.

У підсумку гри (5:3), «Кубок Чемпіонів» виграла Збірна журналістів України. А головна перемога дісталась дітям-переселенцям зі Сходу України, які стали глядачами матчу. Усі діти отримали подарунки — квитки на футбольний матч «Динамо – Шахтар» та футбольні м’ячі та спорядження. Крім того, відвідати футбольний матч грандів українського футболу змогли Збірна військових та курсанти ВІТІ ім.Героїв Крут.