Новини
13ТРА
Огляд матчів 28-го туру Чемпіонату U-21

Аж двома «хокейними» рахунками приваблює до себе черговий тур молодіжної першості

«ВОРСКЛА» — «АРСЕНАЛ» — 6:0 (протокол матчу)

Продовжує сипатися «Арсенал-Київ», зовсім не схожий на грізний колектив осіннього зразка. Два гола у п’яти останніх матчах (всі були програні) — такий доробок канонірів, вже сім матчів мовчить снайпер Сухоручко. Натомість розгулялася атака полтавців, дублем відзначився екс-динамівець Козиренко, а воротар збірної U-20 Різник провів четвертий матч на нуль у цьому чемпіонаті. У підсумку відтепер Арсенал йде останнім у першій шістці, Ворскла — п’ята.

«ДЕСНА» — «ЛЬВІВ» — 7:2 (протокол матчу)

Ще один погром трапився у Чернігові, не встояв захист «Львова». Чернігівцям допомагали чотири футболісти із першої команди, хоча більшість голів забила саме молодь. Відзначаємо 10-й гол Романа Вовка, він наздогнав таких стабільних снайперів, як Кулаков із «Шахтаря» та Шпирка з «Динамо».

«МАРІУПОЛЬ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 1:1 (протокол матчу)

Приазовці втратили чудову нагоду вибити одеситів з першого місця у другій шістці. В дебюті матчу Чурко, делегований з першої команди, не реалізував пенальті, пробивши вище воріт. На 14-й він же виправився, забивши з гри, та не минуло й півгодини гри, як «Чорноморець» повернув на табло нічию: Іваник поцілив у дев’ятку. Тим самим врятував для своєї команди сьоме місце.

«ДИНАМО» — «ЗОРЯ» — 3:0 (протокол матчу)

Отримавши солідне підкріплення (водночас відновилися після важких травм Бєсєдін із Дуелунном), кияни, не дуже напружуючись, взяли три очка. Хоча луганці, як і зазвичай, протистояли лідеру вперто, перший тайм програли після голу молодого динамівського датчанина. Наприкінці другого відзначився й натхненний дебютом в УПЛ захисник Кравченко, масну крапку, прямим ударом зі штрафного поставив Булеца.

«ШАХТАР» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 1:1 (протокол матчу)

Олександрійській молоді вдалося те, що ніяк не вдається першій команді. «Шахтар» з Ордецем і Сіпріано у складі мав перевагу, багато атакував, і саме бразилець відкрив рахунок. Однак у другому таймі тренер гостей Андрій Купцов вдало використав заміну, і Сергій Русьян вже через дві хвилини після виходу на поле вдало зіграв на підборі й влучив у лівий кут воріт.

«Олімпік» — «Карпати» — -:+

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)