Новини
18ТРА
«Карпати» — «Десна» — 2:0, «Динамо» — «Маріуполь» — 2:1

Під час дощу, не так, як під сонцем

У наших кліматичних умовах доволі часто ми змушені говорити про вплив погоди: влітку — через спеку, в холодну пору року — через морози. Втім, те, що було сьогодні у Львові…

Цілий матч дощ, проливна злива, через котру не завжди було видно, що відбувається на полі. «Родзинка» в тому, що «лило, мов із відра» всі 90 хвилин, чого нечасто зустрінеш.

Паралельно у Києві погода цілком сприяла футболу, тому й побачили ми доволі різні матчі. Причому, що найважливіше, обидва поєдинки видалися дуже пам’ятними — просто по-різному.

Львівська зустріч, окрім колосального впливу погоди, запам’яталася неймовірними вольовими зусиллями господарів поля. Все-таки перемогти на такому полі в меншості — дорогого варте! Відзначаємо, що основними моторами карпатівців були їхні легіонери, надто Ді Франко, який старався «за себе й того хлопця».

Київський поєдинок примітний тим, наскільки величезну перевагу над суперником мало «Динамо». Перевагу в усіх компонентах — за володінням м’яча, за кутовими, голевими моментами. Кияни двічі забили, ще двічі влучали в каркас воріт, а просто нагод провести гол мали п’ять-шість, не менше. При тому, що гості, скоротивши рахунок у компенсований час, створили неочікуване напруження на полі й навіть могли звести гру до нічиєї!

Фото прес-служби ФК «Карпати».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2