Новини
20ТРА
Огляд матчів 29-го туру Чемпіонату U-21

Олександрійці наближаються до киян

Зовсім куцим був перепочинок у молодіжних команд клубів УПЛ: тільки-но в суботу закінчився 28-й тур, сьогодні вже стартує новий. У попередньому динамівці (звісно, не без допомоги «Ворскли») з новою силою закрутили «золоту» інтригу. Втратили очки, відрив від другого місця тепер лише чотири бали, а попереду киян чекають матчі з «Шахтарем» і тією ж «Олександрією».

«Карпати» — «Десна» — 2:1 (протокол матчу)

Після попереднього матчу із «Маріуполем» керманич карпатців Роман Толочко трохи покритикував півзахисника Костянтина Бичека. Вочевидь, 19-річний хавбек цілком правильно сприймає підказки: у цьому поєдинку він спочатку відкрив рахунок, а на 93-й хвилині ще й забив переможний гол.

«Олімпік» — «Маріуполь» — -:+

«Динамо» — «Ворскла» — 1:1 (протокол матчу)

Відзначивши, насамперед, Дуелунда, тренер динамівців Юрій Мороз похвалив також «ветеранів» Бєсєдіна з Кравченком, а от їхні молодші партнери розчарували фахівця відсутністю волі й жаги перемоги. Відзначаємо другий поспіль гол Міккеля Дуелунда, та холоднокровність Артема Білого: він зрівнював рахунок на третій компенсованій хвилині з пенальті!

«Львів» — «Чорноморець» — 0:1 (протокол матчу)

Оскільки «Маріуполь» уже взяв свої три очка за матч, одеситам, аби не втратити одноособове лідерство у другій шістці, потрібна була лише перемога. Її приніс точний удар Максима Войтіховського, для якого це був лише другий забитий у нинішньому чемпіонаті.

«Зоря» — «Шахтар» — 1:3 (протокол матчу)

Луганці не змогли скоротити восьмиочкове відставання від гірників, хоча перший тайм завершився 0:0, при цьому «Зоря» мала й момент, щоб забити, і на пенальті розраховувала, та арбітр не дав свистка. По перерві ж, з інтервалом у чотири хвилини гірники реалізували два пенальті, господарі все ж забили, та згодом ще один гол додав з гри нападник «Шахтаря» Яловенко.

«Олександрія» — «Арсенал» — 1:0 (протокол матчу)

Ці три очка, які дещо зіпсували настрій динамівцям, вдалося взяти лише на другій компенсованій хвилині. Другу команду чемпіонату врятував від домашньої нічиєї захисник Андрій Глоба, що виходить переважно на заміни. Капітан Прокопчук вдало навісив зі штрафного, а Глоба з центру штрафного майданчика головою влучно пробив у дев’ятку.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)