Новини
25ТРА
Інтрига в нижній частині турнірної таблиці

«Ворскла» — «Чорноморець» — 1:2, «Десна» — «Арсенал-Київ» — 1:0, «Карпати» — «Олімпік» — 3:3

10 забитих м’ячів у трьох матчах – боротьба за виживання в УПЛ стає все гарячішою

За тур до фінішу в нижній половині турнірної таблиці намітилася фантастична розв’язка. Жодна з чотирьох команд, які перебувають у загрозливій ситуації, не гарантувала собі місце в еліті наступного сезону і лише столичні «каноніри» точно не підіймуться вище 10-ї сходинки.

…Кожен із трьох поєдинків був захопливий по-своєму.

У Полтаві «Чорноморець» показав більше бажання перемогти, двічі виходив уперед, а після того, як рахунок став 2:1 на їхню користь, одесити мали добрий півдесяток нагод, аби виграти з великим рахунком. Утім, навіть мінімальної перемоги вистачило їм для того, щоби піднятися з останнього місця таблиці.

У Чернігові один із колективів – приймаючий – також створив більше гострих моментів і, врешті-решт, такий провів гол – єдиний за 90 хвилин. Із другого боку, варто пам’ятати, що «Арсенал-Київ» теж забив, але гол відмінили через офсайд. Окремо відзначаємо, що тут, як і майже в усіх весняних зустрічах, «Десна» проявила вражаюче невміння реалізовувати голеві нагоди (навіть пенальті чернігівці не втілили в гол).

А найдраматичнішим був розвиток подій у Львові. 0:1, 1:1, 2:1, 3:1, 3:2, 3:3… Причому, що цікаво, львів’яни перемагали з відривом у два голи незадовго перед фінальним свистком, але настільки життєво необхідну перемогу все ж не здобули.

…Наступного тижня для чотирьох команд – «Олімпіка», «Карпат», «Чорноморця», «Арсеналу-Києва» – настане «час ікс».

Фото прес-служби ФК «Карпати».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 3