Новини
28ТРА
Огляд матчів 25-го туру Чемпіонату U-19

Відразу в трьох матчах із шести чергового туру юніорської першості доля широко посміхнулася гостям

При цьому дві команди, що виступають, так би мовити, поза конкурсом не залишили шансів старожилам турніру «Зорі» й «Чорноморцю». Задоволені, певне, й «Карпати»: вони врятували своє третє місце. А от «Шахтарю», як гостю Чапаївки явно не пощастило.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «МЕТАЛУРГ» — 1:4 (протокол матчу)

Зате дуже вдало все склалося на одеському «Люстдорфі» для запоріжців. Перший тайм вони виграли із рахунком 3:0, потім забили ще, й лише тоді дозволили господарям розмочити поразку. Вже у четвертому своєму матчі не забиває Олексій Сидоров, із 15-ма голами його посунули вже на п’яте місце у перегонах бомбардирів.

«ВОРСКЛА» — «МАРІУПОЛЬ» — 2:0 (протокол матчу)

Тут гостям відверто не щастило. Програвши перший тайм 0:1, на 50-й хвилині вони мали нагоду відігратися, та Байдал не реалізував пенальті. І в середині другого тайму приазовці отримали ще один гол. 15-річний кіпер полтавців Павло Ісенко відіграв свій шостий матч у чемпіонаті, з них вже три «на нуль».

«ЗОРЯ» — «ВОЛИНЬ» — 0:3 (протокол матчу)

Луганці з такими боями торували шлях до четвертого місця, та не встигли там навіть обжитися, як були безжально вибиті. І не найближчим переслідувачем «Маріуполем», а зухвалою «Волинню». На 76-й хвилині тренери лучан випустили Олега Сквіру, і той забив двічі. Ще один додав Назарій Богомаз і саме «Волинь» тепер царює на четвертій сходинці (осінню частину команда завершувала одинадцятою).

«АРСЕНАЛ» — «ДЕСНА» — 7:1 (протокол матчу)

Найбільший рахунок організували атака канонірів і захист аутсайдера. Данило Колесник вийшов на поле тільки по перерві, але встиг оформити дубль. Надали партнери можливість відзначитися й своєму капітану: на 90-й Сухоручко реалізував пенальті, забивши 13-й м’яч у турнірі.

«ДИНАМО» — «ШАХТАР» — 2:2 (протокол матчу)

Ясно, що «Динамо» налаштовувалося будь-що обіграти принципового суперника і саме в матчі з ним здобути «золото». Всі плани порушив Георгій Судаков: спочатку дальнім ударом, потім вдало замкнув простріл. Пощастило киянам на 44-й: Турбаєвський помилився, Ісаєнко перехопив і покотив м’яча до пустих воріт. А на 76-й Скорко взагалі зрівняв рахунок, вдало вийшовши на заміну. «Динамо» на той момент вже грало у меншості через вилучення Білошевського. Коронація відкладається, обидва супротивники залишилися при своїх шансах.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «КАРПАТИ» — 1:1 (протокол матчу)

Господарям поразка була абсолютно ні до чого, вони прагнуть підтягнутися до першої п’ятірки, гостей фіаско взагалі не влаштовувало: на п’яти наступала «Волинь». Символічно, що на гол кращого снайпера «Олександрії» Петра Луціва (цей був вже 16-м) відповів 18-річний нігерійський легіонер «Карпат» Жозеф Енете. Для нього цей м’яч став лише другим у восьми матчах, зате для його команди він виявився «бронзовим». Долю одного комплекту нагород вирішено!

«Олімпік» — Львів — -:+

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)