Новини
30ТРА
«Маріуполь» — «Зоря» — 3:1

Підопічні Бабича — четверті

У фантастичному, неймовірному матчі на Півдні вирішилася доля четвертого місця. Цей поєдинок став окрасою не лише туру, а й усього сезону 2018/19 років.

Давайте відновимо в пам’яті його перипетії!

Умовно перша частина — це стартові 20 хв., які минули під цілковитою перевагою гостей. Луганці діяли надзвичайно активні, багато атакували, врешті, відкрили рахунок (хоч і комічно). Господарі поля нічого не могли протиставити супернику, тож поступалися закономірно.

Друга частина зустрічі — весь час до того, як «Маріуполь» зрівняв рахунок. У цей проміжок підопічні Бабича все ще ніяк не могли пристосуватися до луганського пресингу, майже не загрожуючи воротам Шевченка. Натомість команда Вернидуба мала не один і не два моменти, щоби закріпити перевагу, й здається, саме нереалізація стала причиною подальшої поразки.

Після того, як результат став 1:1, настала третя — найкраща — частина поєдинку. «Маріуполь», завдяки вдалим замінам, забив удруге, після чого луганці понеслися вперед і створили просто хмару голевих нагод. Караваєв, Тимчик, Будківський, Лєднєв, Арвеладзе… Всі вони могли принести рятівну для «Зорі» нічию, втім… Із певного погляду нинішній матч став продовженням невдалої для луганців весни 2019-го…

3:1 — «Маріуполь» посідає четверте місце в XXVIII Чемпіонаті! І це повторення клубного рекорду: раніше четверту сходинку команда з Півдня посідала в сезонах 2000/01 і 2005/06 років.

Фото прес-служби ФК «Маріуполь».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ