Новини
31ТРА
Огляд матчів 32-го туру Чемпіонату U-21

Незважаючи на достроковий розподіл медалей, відразу чотири хвилюючі протистояння були відкладені на заключний тур молодіжної першості

У двох матчах вирішувалася доля 7-го місця, у Полтаві билися за 4-е, а «Динамо» їхало до Олександрії реваншуватися за три попередні поразки.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ДЕСНА» — 3:2 (протокол матчу)

Одесити, яких ледь не в останній момент позбавили лідерства у другій шістці, зробили все можливе для його повернення. Здобули вольову перемогу (Роман Вовк з «Десни» відкрив рахунок, забивши свій 13-й м’яч, це другий результат чемпіонату), але очолювали секстет невдах лише добу.

«АРСЕНАЛ» — «ШАХТАР» — 1:9 (протокол матчу)

Вовк не зміг стати кращим снайпером, оскільки захист «Арсеналу» дозволив забити атакеру гірників Андрію Кулакову аж тричі (при цьому той ще й пенальті змазав). Як наслідок, донецький форвард набив 14 голів і взяв «золоту бутсу». Хоча це аж ніяк не нівелює досягнення молодого забивали «Десни», котрий під кінець турніру буквально розквітнув разом із своєю командою. Відзначаємо, також хет-трик капітана «Шахтаря» Олександра Глаголи.

«ВОРСКЛА» — «ЗОРЯ» — 2:3 (протокол матчу)

Гольову перестрілку розпочали господарі, та наразилися на три голи у відповідь. Ударним вийшов старт другого тайму для лідерів «Зорі»: капітан Шалфеєв та бомбардир Борисенко (10 голів) довели рахунок до 3:1. І хоча дозволили суперникам відзначитися ще раз, три очка луганці здобули, й заслужено посіли четверту сходинку.

«МАРІУПОЛЬ» — «КАРПАТИ» — 2:1 (протокол матчу)

Вже знаючи про перемогу «Чорноморця», азовці чимдуж кинулися в атаку. І… пропустили від Олега Коса (третій гол 19-річного нападника у двох матчах). Лише на останніх хвилинах першого тайму «Маріуполь» зміг рахунок зрівняти, а на 80-й автор першого голу Владислав Бугай заробив ще й пенальті, його реалізував Білокінь і маріупольці таки виграли матч і перегони у другій шістці!

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ДИНАМО» — 0:1 (протокол матчу)

У присутності аж 300 глядачів кияни змогли взяти невеличку сатисфакцію за попередні невдачі. Обмін гострими атаками завершився голом на 37-й хвилині: Петрусенко отримав зручну передачу і в дотик прицільно поцілив у нижній кут. Кіпер динамівців Малиш нейтралізував кілька небезпечних атак господарів і матч закінчився мінімальною перемогою чемпіона над срібним призером.

«Львів» —  «Олімпік» — +:-

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)