Новини
08ЧЕР
«Колос» — «Чорноморець» — 2:0

Реалізувавши два пенальті з трьох, ковалівці долають одеситів

Повторний матч «Колоса» й «Чорноморця» загалом був схожий на перший: господарі поля намагалися взяти своє за рахунок стрімких переходів із захисної фази гри в атакувальну, гості сподівалися на довгі передачі в напад і вдалий розіграш стандартів. Утім, цього разу, на противагу зустрічі в Південній Пальмірі, ми побачили забиті м’ячі.

Їх було два, обидва мали місце по перерві, обидві з пенальті. Ще в першому таймі футболісти «Колоса» не реалізували 11-метровий, втративши нагоду повести в рахунку. Втім, оті три пенальті загалом ніби підтверджують перевагу підопічних Костишина, принаймні в атакувальній фазі гри: ковалівці створили більше небезпечних моментів, загалом були активніші й більше орієнтовані на штурм чужих воріт.

Натомість «Чорноморець», як здалося, вкотре цього сезону хотів скористатися контратакувальною моделлю, тож увесь час до першого пропущеного м’яча не форсував подій. Однак, те, що кілька разів спрацювало раніше, цього разу стало для одеситів фатальним: свій найнебезпечніший момент вони організували в компенсований час за рахунку 0:2.

Отак ковалівський «Колос» уперше в історії досяг права виступати в УПЛ!

ПРОТОКОЛ МАТЧУ