Новини
29ЛИП
УПЛ знову запалила гру в Одесі!

16-й розіграш національного Суперкубка — один із найкращих в історії

Українська Прем’єр-Ліга почала підготовку до матчу за приз-відкриття сезону ще на початку весни. Таким чином підготовка тривала майже п’ять місяців. Її результат ми побачили 28 липня на заповненому під зав’язку стадіоні «Чорноморець».

Ґрунтовний підхід до організації зустрічі двох найкращих команд України зумовило розуміння сутності сучасного професійного футболу: це вже не просто спортивна гра, а шоу, яке зачіпає соціальні проекти, маркетингові тренди, прогрес цифрових технологій тощо. Керуючись цим, УПЛ перетворила власне футбольний матч на потужний захід, який включив міжнародний Семінар із обміну футбольним досвідом, турнір із кіберфутболу, концерт, шоу-програму, легкоатлетичний пробіг, прогресивну форму продажу квитків, таргетовану рекламу й багато іншого.

Ми би не зуміли досягти цього без допомоги наших друзів і партнерів: міської та обласної влади Одеси, клубу «Чорноморець» та однойменного стадіону, генерального партнера компанії Favorit Sport, офіційного телетранслятора телеканалів «Україна» та «Футбол 1/2», квиткового оператора esport.in.ua, ТМ «Select», яка надала офіційний м’яч, компаній New Balance, «Брокбізнес», «АБ-Креатив», медичного партнера клініки «Борис» та інших. Висловлюємо всім найщирішу вдячність і сподіваємося на подальшу співпрацю!

До зустрічі наступного року!