Новини
10СЕР
«Динамо» — «Шахтар» — 1:2

«Гірники» беруть реванш за поразку в Суперкубку

Нове, вже друге цього сезону, «українське» класичне завершилося з тим же співвідношенням голів, що й перше, однак цього разу на користь іншої команди.

Зрозуміло, розвиток цієї гри кілька разів змінювався.

Перша 15-хвилинка закінчилася голом «Шахтаря», що загалом випливало з логіки подій: «гірники» не мали голевих моментів, однак майже не випускали динамівців із їхньої половини поля. Господарям знадобилося чимало часу, аби прийти до тями. В зазначений проміжок гри футболісти «Шахтаря» поцілили у стійку, натомість у киян не дуже виходила атакувальні дії. Однак наприкінці першого тайму підопічні Хацкевича таки зрівняли рахунок, скориставшись помилкою Пятова й антропометрією Родрігеса.

Другий тайм почався голевим моментом у виконанні гостей, що задало тон для подальших подій. «Шахтар» більше контролював м’яч, гостріше атакував. Урешті, кількість перейшла в якість — «гірники» вдруге вийшли вперед. Багато хто очікував, що «синьо-білі» додадуть у наступальних діях, однак довгі паси в атаку в їхньому виконанні не створювали великих труднощів для оборони донеччан.

Наприкінці матчу «Шахтар» міг навіть третій м’яч забити, однак Дентіньо вражаюче не влучив у ворота з кількох метрів.

1:2 — «гірники» беруть реванш за поразку в Суперкубку.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ