Новини
11СЕР
«Колос» — «Зоря» — 1:3, «Дніпро-1» — «Десна» — 0:1

Новачки УПЛ таки відчули силу елітного дивізіону

Що ж, це врешті сталося: новобранці УПЛ, які вразили симпатичною грою в двох перших турах, зазнали дебютних поразок на найвищому рівні футболу України.

Причому в обох випадках дебютанти елітного ешелону показали хороший рівень гри, а в деяких відрізках матчів переважали суперників. Ці відрізки мали місце в перших таймах: «Дніпро-1» на правах господаря намагався «розхитати» «Десну», натомість «Колос» стартові 30 хвилин фактично не пускав «Зорю» за центр поля.

Втім, потім клас і досвід таки взяли своє.

Особливо вражаючою була зміна малюнку гри в Києві: провівши перший гол, луганці ніби скинули ланцюги й заграли так, як і личить учаснику єврокубків. По суті, після того, як рахунок став 2:1 на користь «Зорі», вона не випускала ниток гри зі своїх рук.

А в Дніпрі гості обмежилися одним точним ударом, якого вистачило для перемоги. Прикметно те, що і до гола, й опісля нього «Десна» грала небезпечніше, частіше атакуючи та створюючи моменти…

Замість П.С.: після фінального свистка в Києві болільники «Колоса» оплесками вітали свою команду – з такою підтримкою ковалівці приречені на успішний виступ в УПЛ!

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2