Новини
19СЕР
Огляд матчів 4-го туру Чемпіонату U-21

Зовсім коротким видався звітний тур молодіжної першості: й без того куций через непарну кількість команд, 4-й тур був позбавлений ще й матчу «Динамо» «Маріуполь»

Його перенесли на кінець вересня. Тим часом «Шахтар» у Добротворі виграв у «Львова» і одноособово очолює таблицю, єдиним набравши максимальну кількість очок.

«Ворскла» «Дніпро-1» 1:0 (протокол матчу)

Геть не вдався дніпрянам початок поєдинку на «Лтаві»: на 12-й хвилині друге  попередження отримав півзахисник Владислав Шинкаренко, а на 16-й — їхні ворота вразив Денис Галата. Щоправда, на 70-й свою команду підвів досвідчений Юрій Козиренко, отримавши червону і вирівнявши склади, та гості забити так і не зуміли.

«Десна» «Колос» 4:0 (протокол матчу)

Чернігівці розійшлися не на жарт й здобули другу поспіль перемогу з великим рахунком і без пропущених м’ячів. Результат зробила молодь, зокрема, другий гол за «Десну» забив літній новачок Ілля Шевцов (син відомого у минулому форварда Сергія Шевцова), який перейшов із Другої ліги, де грав за херсонський «Кристал». Хоча одним м’ячем долучився й досвідчений Сергій Старенький. По голу забили також Рєнат Мочуляк (ще один син відомого у минулому футболіста — Олега Мочуляка) та Максим Воронін.

«Зоря» «Олександрія» 0:3 (протокол матчу)

Матч-фєерія: у ньому були всі атрибути футбольного дійства. Пенальті, забитий капітаном гостей Кирилом Прокопчуком, автогол одного з лідерів «Зорі» Максима Агапова, дальній і влучний постріл Олега Соколова, а на закуску ще й нереалізований Денисом Устименком 11-метровий. До речі, чемпіон світу у складі збірної U-20 проводив лише перший матч у новому сезоні, і ось така невдача: щоправда, вдало в цьому епізоді зіграв і воротар луганців Заурі Махарадзе. Окрім нього, у «Зорі» вийшов ще один досвідчений футболіст — Максим Білий, але це не допомогло. А от у «Олександрії» таких ветеранів у складі не було — окрім воротаря Дмитра Рудика.

«Львів» — «Шахтар» — 1:2 (протокол матчу)

У донецькому клубі шаленими темпами підростає новий лідер: Олег Очеретько забив уже другий гол у чотирьох матчах, і взагалі напрочуд гідно виглядає у півзахисті дубля. А хлопцеві ж лише 16 років! Забив він вже на 4-й хвилині. Підтримав партнера досвідчений Андрій Борячук (на 37-й), господарі змогли відзначитися лише у компенсовані до матчу арбітром Дмитром Кутаковим хвилини — Андрій Карвацький.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)