Новини
20ЖОВ
«Маріуполь» — «Дніпро-1» — 1:0

Південці перемагають у Favbet Лізі вперше із середини вересня

Стартовий матч недільної програми 11 туру очікувався під ракурсом «битви за шість очок»: обидві команди є претендентами на потрапляння в Групу 1 ІІ етапу змагань і обидві вже втратили в сезоні дуже багато очок.

Зі стартових хвилин стало очевидно, що як «Маріуполь», так і «Дніпро-1» не відсиджуватимуться в обороні, багато часу проводячи в атаках. Небезпечнішими та численнішими були випади господарів, гості ж, що зрозуміло, намагалися діяти обережніше.

Як наслідок цього, весь поєдинок був багатий гострими епізодами поблизу обох воріт, і тут, знову-таки, домінувала команда з Півдня.

У середині другого тайму темп матчу вповільнився, щоби знову «вибухнути» в завершальній 10-хвилинці. Саме тоді, коли вже багатьом здалося, що буде нічия, опорний хавбек господарів Федорчук забив прекрасний м’яч, який, як з’ясується трохи пізніше, став єдиним у зустрічі.

Відзначимо, що в час, який залишився до фінального свистка, господарі поля були ближчі до того, щоби зробити результат 2:0, аніж гості, щоби зрівняти його.

Фото прес-служби СК «Дніпро-1».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ