Новини
23ЛИС
Боротьба за призи розпочинається. Фентезі-прев’ю 15 туру УПЛ

Після перерви на матчі збірних у гру повертаються клуби УПЛ, у яких попереду ще 4 тури до зимових канікул

Повертається і офіційна фентезі-ліга чемпіонату України, до того ж не з порожніми руками. Відтепер найкращі менеджери кожного туру (саме так, КОЖНОГО) будуть винагороджуватись цінними призами. Навіть якщо ви досі не є користувачем Real Manager, у вас є шанси отримати свій подарунок вже на цьому тижні. Реєструйтесь прямо зараз, створюйте команду мрії та перемагайте!

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Не знаєте, кого брати у свою команду перед 15 туром? Як і завжди, ми публікуємо кілька порад, що допоможуть вам розібратись у фентезі-розкладах перед черговим ігровим тижнем.

Капітан очевидність

За традицією, розпочинаємо з головних претендентів на роль капітана вашої команди, який отримає подвійні очки.

Жуніор Мораес (Шахтар, 15,1 мільйона)

Нападник Шахтаря витратив двотижневу паузу на відновлення після травми та відпочинок. До матчу зі Львовом Мораес підходить у повній бойовій готовності, а необхідність відчути ігровий ритм перед Лігою чемпіонів майже не залишає шансів на ротацію з боку Луїша Каштру. Далеко не найнадійніша оборона Львова та відсутність Тайсона також говорять на користь найрезультативнішого гравця УПЛ. Крім того, матч Шахтаря є першим у цьому турі, тому у вас буде можливість змінити своє рішення, знаючи стартовий склад гірників.

Віктор Циганков (Динамо, 15,1 мільйона)

У Динамо попереду зустріч із принциповим суперником,  якого кияни не стануть жаліти, зупиняючись на комфортних 2:0. Якщо гра піде за планом біло-синіх, гравці атакувальної ланки зможуть назбирати чимало очок. Циганков виглядає найбільш надійним та стабільним варіантом. У збірній Віктор отримав скоріше позитивні емоції, а ніж додаткові навантаження, тому перша гра після перерви — чудовий шанс проявити себе.

Карлос Де Пена (Динамо, 8,2 мільйона)

Якщо вашого бюджету не вистачає на Циганкова, альтернативним варіантом може стати Де Пена. Ви бачили, що уругваєць зробив у товариській грі проти Оболоні? Він зараз у чудовій формі і Михайличенко просто не має права заплющувати на це очі. А приваблива ціна робить його ще більш цікавим варіантом для користувачів Real Manager.

Дешево і сердито

Очки для вашої команди мають набирати не тільки топ-гравці, але й футболісти з менш кусючим цінником. Пропонуємо звернути увагу на наступних виконавців, ціна яких не перевищує 7,5 мільйона.

Георгій Бущан (Динамо, 6,1 мільйона)

Денис Бойко вже повернувся до тренувань, тож у вас мало не останній шанс використати залізобетонну оборону киян і трохи зекономити. Бущану вдалося втримати свої ворота у недоторканності у 6 з 8 матчів. Неймовірний показник! Ймовірність кліншиту проти Маріуполя доволі висока, тож не розглядати кандидатуру Георгія на роль основного голкіпера вашої команди майже неможливо.

Владислав Супряга (Дніпро-1, 5,7 мільйона)

Нападник Дніпра-1 не забиває вже 6 турів, але більшість менеджерів залишають його в своїх командах. Воно і не дивно, адже Владислав грає з перших хвилин майже у всіх матчах своєї команди. Йому поки не вистачає стабільності, але і ціна є досить привабливою для основного гравця. У наступних трьох суперників дніпрян найгірша оборона в УПЛ, тому мати нападника цієї команди у своїй обоймі просто необхідно. 

Валерій Бондар (Шахтар, 7,2 мільйона)

Шахтар востаннє пропускав в УПЛ більше двох місяців тому. Тобто ймовірність кліншиту для захисників гірників неймовірно висока. Якщо ви шукаєте бюджетне рішення, Валерій Бондар — оптимальний варіант. Луїш Каштру може дати відпочити комусь із збірників (Кривцов, Матвієнко), а Бондар вже зарекомендував себе у якості надійної заміни. Досить недорого, є атакувальний потенціал при стандартних положеннях і можливість замінити гравця, знаючи стартовий склад Шахтаря.

Гра проти поля

Тут розповідаємо про ризиковані варіанти, на які більшість менеджерів не звертають увагу.

Тете (Шахтар, відсоток володіння — 2%)

Якщо Тете виходить в основі Шахтаря, то майже завжди відзначається голом чи асистом. За відсутності Тайсона саме на нього варто було б звернути увагу. Важливий бонус — цього тижня ви точно будете знати, чи гратиме Тете з перших хвилин. Якщо так, можна сміливо інвестувати свої кошти в цього гравця і отримати перевагу над 98% інших менеджерів.

Крістіан Понде (Карпати, 0%)

Користувачі Real Manager майже не використовують гравців Карпат. З одного боку, форма команди говорить сама за себе, але з іншого, це саме той ресурс, де можна шукати додатковий профіт. Так, наприклад, оборона левів провалюється лише в окремих матчах, тому недорогі захисники (6-7 мільйонів) збирають хороші очки.

Але перед грою з Олімпіком можна звернути свою увагу і на атаку. Крістіан Понде виходить в основі в останніх матчах, регулярно загострює, а ще може виконати пенальті (хоч і не завжди вдало). Його використовують менше 1% менеджерів, тому він може стати неочікуваною точкою росту для вашої команди.

 Артем Фаворов (Десна, 0%)

Для Десни найважливішим поєдинком цього сезону може стати гра проти Динамо 15 грудня. Але до цього команда з Чернігова ще зіграє проти Колоса, Олександрії та Карпат. Не найгірший календар, чи не так?

Більшість менеджерів звертають увагу на захист Десни, але забувають про атакувальну ланку. Робити цього не варто, адже Філіппов і Хльобас входять до числа найкращих бомбардирів, а Картушов і Калітвінцев — асистентів. Єдиний, кого не вистачає у цій компанії — Артем Фаворов. Він чудово себе проявляє (в минулому турі здійснив найбільше ударів в усій УПЛ), але суттєво недобирає у результативних діях. 10,5 мільйона — серйозна ціна, яку наважилися заплатити одиниці, які і отримають найбільшу вигоду, коли Артем вирівняє статистику.

Олександра Кузьменко.