Новини
24ЛИС
«Колос» — «Десна» — 2:0, «Карпати» — «Олімпік» — 1:2

Ковалівці й донеччани здобувають надважливі перемоги

Пара поєдинків, що відкривали недільну програму 15 туру, слід відзначити винятково з позитивного боку – обидва були багаті на події.

Надто це стосується гри у Львові. Й справа навіть не в тому, як розвивався рахунок: 1:0, 1:1, 1:2. Річ у тім, що, крім трьох забитих м’ячів, цей матч був примітний іншими цікавими подіями на полі. Йдеться насамперед про дуже велику кількість голевих моментів: до перерви лідерами в цьому плані були львів’яни, після відпочинку – їхні опоненти. Взагалі, виграючи 1:0, господарі поля мали не одну й не дві нагоди, аби збільшити розрив у рахунку, та не скористалися ними. Натомість опісля 15-хвилинного відпочинку небезпечніше контратакував «Олімпік», намагаючись зловити опонента на бажанні зрівняти рахунок. Що показово, й «Карпати» в другому таймі не втілили в голи те, що створювали, відтак – поразка господарів.

Паралельний матч завершився «сухою» перемогою «Колоса», котрий таким чином продовжує боротьбу за першу шістку другого етапу змагань. Цей поєдинок був передусім протистоянням нервів. Першими не витримали – в розумінні: помилилися – гості. Лисенко відрив рахунок, а опісля «Колос» почав грати в улюбленому стилі – від контратак. По перерві «Десни», попри всі намагання, забити так і не змогла, натомість ковалівці відзначилися вдруге й взяли три очки.

Фото прес-служби ФК «Карпати».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2