Новини
28ЛИС
NIVEA MEN та УПЛ формують національну футбольну кібер-лігу

Вперше в історії українського футболу буде сформовано національну футбольну кібер-лігу

З 24 жовтня в Україні проходить турнір з FIFA 20 — UPL CYBER CUP by NIVEA MEN. За його підсумками буде сформовано першу національну футбольну кібер-лігу.

Таким чином, Україна увійде до складу світових кібер-ліг EA Sports — топового розробника ігор. Організатори турніру — Українська Прем’єр-Ліга, NIVEA MEN та EA Sports.

Для українських геймерів турнір розпочався 24 жовтня на онлайн-кваліфікації з FIFA20 на консолі Playstation4. За результатами кваліфікації 8 найкращих гравців пройшли у фінал, де вони представлятимуть 8 футбольних клубів: «Динамо», «Карпати», «Ворсклу», «Маріуполь», «Дніпро-1», «Олександрію», «Колос» та «Десну». Усі команди мають рівні шанси на перемогу. 

Фінал турніру відбудеться 7 грудня. Команда-переможець отримає титул першого чемпіона України з FIFA20. А усі фіналісти стануть учасниками офіційної Української кібер-ліги, створеної УПЛ за підтримки EA Sports та NIVEA MEN.

Фінал проходитиме на студії Maincast у Києві. Онлайн-трансляція буде доступна на каналі Maincast у мережі Twitch та YouTube.


Деталі турніру — на сайті https://niveamencyber.com.ua та у соціальних мережах https://www.facebook.com/niveamenukraine/