Новини
30ЛИС
«Зоря» — «Карпати» — 2:0, «Львів» — «Дніпро-1» — 0:2

У Запоріжжі перемагають господарі поля, у Львові – гості

Стартові поєдинки 16 туру Favbet Ліги завершилися з однаковими результатами, втім, доволі відчутно відрізнялися за «внутрішнім наповненням».

У Львові одразу намітилась ігрова конфігурація: господарі поля більше володіли м’ячем, гості покладалися на організовану оборону й контратаки. Прикметно те, що підопічні Михайленка, котрих цього сезону часто критикували за проблеми в обороні, цього разу відіграли вище всяких похвал: окрім вдалих і гострих контратак, дві з яких закінчилися взяттями воріт, дніпряни вкрай надійно відіграли в захисті. Взагалі з початку сезону, щойно стартували невдачі, наставник дніпрян вирішив перебудувати модель гри підопічних, приділивши більше уваги оборони; з певної точки зору, нинішній поєдинок може стати водорозділом – фіксацією того, що «реформа» стилю завершилась успішно.

У Запоріжжі, можна сказати, теж одразу стала видною ігрова конфігурація: «Карпати» всеціло сподівалися на дуже швидкі контратаки, натомість луганці майже безупинно атакували. У першій половині гри команди обмінялися небезпечними моментами, втім, господарі поля мали їх більше. Й ось у другій половині матчу перевага «Зорі» втілилась у два забиті м’ячі, на які карпатівці не відповіли жодним, таким чином продовживши свою серію невдач.

Фото прес-служби ФК «Зоря».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2

Рапорт арбітра «Львів - Дніпро-1»

Рапорт арбітра «Зоря - Карпати»