Новини
06ГРУ
Команда Національної гвардії України стала володарем «Кубка Захисника – 2019»

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України в стінах Військового інституту імені Героїв Крут відбувся четвертий благодійний матч «Кубок Захисника» з міні-футболу

Основною метою благодійного турніру стала реалізація соціальних ініціатив, спрямованих на реабілітацію військовослужбовців, які захищають цілісність України в зоні бойових дій на Сході нашої держави.

Футбольний турнір організували: Українська асоціація футболу, Українська Прем’єр-Ліга, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та ІА «Центр новин».

В четвертому благодійному турнірі «Кубок Захисника» взяли участь команди: Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Національної гвардії України, Збірної журналістів України та Департаменту Патрульної поліції.

За результатами жеребкування, в першій грі зійшлися між собою команди Патрульної поліції та команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Основна гра закінчилась з рахунком 2:2, сильнішого виявила серія пенальті, де удача посміхнулася Патрульній поліції 3:2.

У другій грі змагалися Збірна журналістів України і команда Національної гвардії України. Гра була рівною, команди по черзі обмінювались голами, але на останніх хвилинах матчу, офіцери не залишили шансів команді журналістів потрапити у фінал турніру — 3:2.

Перед фіналом, учасники турніру змагалися за бронзові медалі. В результаті команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут перемогла Збірну журналістів з рахунком 2:1.

У фіналі змагань за Кубок Захисника змагалися команди Департаменту Патрульної поліції та Національної гвардії України. В непростій боротьбі, команда Нацгвардії  перемогла команду Департаменту Патрульної поліції з рахунком 3:2 і стала володарем Кубку Захисника.