Новини
09ГРУ
Благодійність об'єдналася з футболом!

Минулого ігрового уїк-енду матчі Favbet Ліги привернули увагу громадськості до необхідності підтримки боротьби дітей з онкологічними захворюваннями, тож тур супроводжувала акція «Давай, забивай!»

У рамках цієї акції команди вийшли на поле у футболках з надписом «Давай, забивай!». А в поєдинку «Динамо» — «Зоря» діти підопічні фонду «Таблеточки» супроводжували гравців під час виходу на поле, заспівали з ними гімн, а потім вболівали разом із батьками на трибунах. Дуже важливо, аби такі діти отримували якомога більше позитивних емоцій, та відчували підтримку і своїх кумирів.

Перед матчем фонду було офіційно передано сертифікат на 243 тис. гривень. Це сума, яка була зібрана за 16 стартових турів Чемпіонату.

Нагадаємо, УПЛ за підтримки Благодійного фонду «Таблеточки» та ТМ «FAVBET» ще на початку сезону 2019/20 розпочали акцію «Давай, забивай!», де за кожен м’яч, забитий у Favbet Лізі, 1 000 гривень перераховуватиметься в Благодійний фонд «Таблеточки».

17-й тур видався багатим за забиті м’ячі й поповнив фонд ще на 21 000 гривень.

Не залишайтеся байдужими і ви, та долучайтеся до підтримки боротьби дітей з онкологічними захворюваннями.

«Таблеточки» — благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає необхідними медикаментами 17 онковідділенням по всій Україні.