Новини
12ГРУ
Думками у відпустці. Фентезі-прев’ю 18 туру УПЛ

Попереду останній тур УПЛ у 2019 році і останній шанс для фентезі-менеджерів завершити рік на мажорній ноті

А декому вдасться зробити це ще і з музикою, адже найкращий менеджер 18 туру отримає портативну колонку JBL Charge 4.

Досі не маєте власної фентезі-команди? Не проблема! Хутко реєструйтеся в Real Manager за посиланням, збирайте команду мрії і вигравайте для себе подарунок на День Святого Миколая.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Попереду на нас чекає неймовірний і непередбачуваний ігровий тиждень. Між собою гратимуть перша і друга команди УПЛ, третя і четверта, а також дві останні. Нейтральним глядачам буде цікаво за цим спостерігати, а от фентезі-менеджерам — дуже складно підбирати склад. Тож давайте розглянемо кількох кандидатів для вашої команди на 18 тур.

КАПІТАН ОЧЕВИДНІСТЬ

Вибір капітана — один із найважливіших факторів успіху користувачів Real Manager. Як показує практика, стати найкращим менеджером туру можна лише із капітаном, який набрав 100+ очок. Перед 18 ігровим тижнем пропонуємо звернути увагу на наступних кандидатів.

Жуніор Мораес (Шахтар, 15,3 мільйона)

Позаду у Шахтаря надскладний поєдинок проти Аталанти, а попереду — битва із Зорею і довгоочікувана відпустка. В таких умовах робити ставку на гірників доволі ризиковано, проте спробувати можна. За відсутності Тайсона Луїш Каштру не може собі дозволити прибрати з поля єдиного ефективного нападника, тому саме Мораес має грати в Запоріжжі. Неможливо передбачити, скільки очок набере Жуніор, але статистика на його боці — востаннє Шахтар не забивав Зорі більше 5 років тому.

Арні Вільхамссон (Колос, 9,4 мільйона)

Ісландець просто розриває УПЛ після свого повернення в Україну. На його рахунку 3 голи і асист всього за три тижні у Колосі. Цей хлопець прямо зараз у чудовій формі (погода більш звична?), а його ціна вже зросла на 400 тисяч. Попереду гра проти Львова — непогана можливість поповнити свій очковий доробок.

Кирило Ковалець (Олександрія, 10 мільйонів)

У Олександрії ситуація дещо схожа із Шахтарем, проте рівень суперників не можна порівнювати. Після виїзду в Бельгію на команду чекає візит у Дніпро. Цікаво, що Олександрія майже не програє після матчів ЛЄ, хоча втома мала б давати про себе знати. Три нічиї, одна перемога і одна поразка — ось результати команди після виснажливих єврокубків посеред тижня. Непогано, чи не так?

Кирило Ковалець став героєм попереднього туру і має допомогти своїй команді у останньому матчі року. А нинішній рівень оборони Дніпра-1 кілька днів тому вже продемонстрував Колос.

ДЕШЕВО І СЕРДИТО

Якщо ви шукаєте бюджетні варіанти для своєї команди, то вам сюди. У випадку із недорогими гравцями завжди є ризик, але їхня ціна майже завжди це виправдовує. Наприклад, минулого туру ми радили обрати Коноплю і Коркішка, але перший вийшов на поле лише під кінець матчу, а другий заробив вилучення. Футбол непередбачуваний.

Валерій Лучкевич (Олександрія, 7,7 мільйона)

Наступні два варіанти суперечать одне одному. Все залежить від вашого прогнозу на матч Дніпро-1 — Олександрія, але хоча б одного з цих гравців просто необхідно мати у своїй команді.

Оборона Олександрії є доволі надійною. Лише від Шахтаря і Десни (двічі) вона пропускала більше одного м’яча. Дніпро-1 важко назвати атакувальною командою, а після вилучення Коркішка — тим більше. Тож шанси на клін-шит у підопічних Володимира Шарана доволі високі, а результативні дії Лучкевича вже давно нікого не дивують.  

Владислав Супряга (Дніпро-1, 5,7 мільйона)

Існує альтернативна точка зору. Олександрія не перемагає на виїзді з початку осені, тому шанси на успіх є і у дніпрян. За відсутності Коркішка з перших хвилин в атаці має вийти Супряга. А от довіряти йому чи ні — це вже питання до вас.

Андрій Артим (Карпати, 3 мільйона)

Варіант для тих, хто любить ризикувати. Гра Ворскли і Карпат може закінчитись із будь-яким рахунком, але є одне «але». Ворскла забила лише у двох (!) з останніх 10 матчів. Катастрофічний показник. Якщо ця серія продовжиться, то Артим, який зіграє замість дискваліфіковагого Кудрика, зможе набрати хороші очки. А коштує він усього 3 мільйони.

ГРА ПРОТИ ПОЛЯ

Готові піти проти системи та використовувати гравців, на яких інші не звертають уваги? У нас для вас чудові новини: таких футболістів безліч. Минулого тижня ми радили зробити ставку на захисників і не прогадали. Кирюханцев і Дубра без проблем зберегли свої ворота у недоторканності і заробили по 50 очок. Кого ж обирати цього тижня?

Сергій Політило (Олімпік, відсоток володіння — 1%)

Ще один матч на три результати — Олімпік — Маріуполь. Вісенте буквально переродив олімпійців, але ігри проти Динамо і Шахтаря перервали злет донецької команди. Лише матч проти Маріуполя дасть розуміння того, в якому стані насправді знаходиться Олімпік перед канікулами. Впевнені у команді? Тоді Сергій Політило — musthave для вас. Повний матч + можливий клін-шит + корисні дії в атаці + приваблива ціна = profit.

Шина (Львів, 1%)

ФК Львів зараз перебуває не у найкращому стані, проте це не привід не розглядати гравців цієї команди у якості точок росту. Ми тут ризиковані варіанти шукаємо чи ні?

Шина виглядає цікавим піком через можливість зачепити очки за клін-шит (Колос катастрофічно виглядає на виїзді) і за атакувальні дії. До того ж ціна бразильця — всього 6,1 мільйона.

Євген Банада (Олександрія, 1%)

Мотивація майже така сама, як і у Ковальця. Різниця лиш у тому, що Банада більш дорогий і менш затребуваний серед користувачів Real Manager. І не варто забувати, що Євген отримав болісний удар в минулому турі і міг не відновитись на всі 100%.

«All-in на Олександрію!» — саме таку думку можна прочитати між рядків цього тексту. Непогана стратегія в рамках туру, коли лідери б’ються між собою, але не варто складати всі яйця в один кошик. Достатньо взяти одного чи двох гравців цієї команди, але кого саме — обирати вам, менеджери.

Олександр Кузьменко.