Новини
30ЛИС
Робоча зустріч керівників КА УАФ з представниками клубів УПЛ

Сьогодні у Будинку футболу за ініціативи президента УАФ Андрія Павелка відбувся навчальний семінар із Правил гри та знайомство із новим куратором системи арбітражу Комітету арбітрів УАФ паном Ніколою Ріццолі.

У заході взяли участь президент УАФ Андрій Павелко, керівництво УПЛ, Комітету арбітрів УАФ і представники всіх 16 клубів УПЛ.

Після знайомства Нікола Ріццолі провів для присутніх навчальний семінар, де основну увагу приділив спірним моментам з різних матчів, їх трактування на основі сучасних правил арбітражу, взаємодію рефері з VAR та інші актуальні питання футбольного суддівства. Далі відбувся діалог, де всі бажаючі могли отримати розгорнуті відповіді від куратора системи арбітражу УАФ.

По завершенні зустрічі присутні домовились проводити такі зустрічі на постійні основі, в тому числі з залученням клубів ПФЛ.

Зі свого боку Нікола Ріццолі пообіцяв усіляко сприяти клубам під час виникнення спірних питань з арбітражу, а також оголосив про можливі виїзні семінари для кожного з клубів індивідуально.